Tirpunen talviaamuna - birdie on a winter day

Tämä kortti on nyt semmoi testi-/jämäpala kokoelma. Paperit ja kartongit on kaikki etsiskelty jämäpaloista. Tirpusen taustalle olen leikkinyt distress inkeillä ja vedellä. Enpä tiedä mitä tästä sen enempiä kertoisi niin toivottelen vaan iloista viikon alkua kaikille! =)
This card is made with test and left-over bits. Papers and card stocks are all digged from scraps. The birdie's background is a result of playing around with distress inks and water. Don't know what else to tell you about this so I'll just wish you all a nice week! =)

9 kommenttia

MinnaP kirjoitti...

Mielettömän upea kortti, juuri mun makuun. Tuollaisella kauniilla leimalla tehty kuva ei paljon tarvitse mitään koristeita.
Kiitos muuten ihanasta tunnustuksesta:)

Maisku kirjoitti...

Kaunis tirpukortti:) Tuo tausta näyttää miusta ihan siltä kuin jos ois kylmä:) Kun pakkanen tekee ikkunaan niitä kuurankukkia, you know..

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihana kortti! Upea tuo nauhakoriste.

Maaret kirjoitti...

Wau, jos jämäpaloista sais aina näin kauniita kortteja aikaiseksi, niin mä en muilla kamoilla sitten enää askarteliskaan:)
Tyylikäs ja seesteinen kortti, tykkään tosi paljon!

Mirva kirjoitti...

Todella tyylikäs! Mä haluun sun oppiin tuossa pohjan teossa :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upea jämäpaloista tehty kortti! maaret kyl on oikeassa et jos näin kauniita kortteja ttulee jämäpaloista niin en askartelis muusta kuin niistä;)

Eleonora kirjoitti...

Tyylikkään taidokas kortti! Kaunis, tosi kiva tuo roikkuja nauha:)

TaijuS kirjoitti...

Tosi kaunis "testi/jämä" -kortti!

Minsku kirjoitti...

Kauniita, mielenkiintoisilla tavoilla tehtyjä kortteja sulla täällä! Tämä Tali Tintti on tosi kaunis. Tulee semmoinen talvinen aamu-meiniki=)