Love

Lisää näitä pohjakokeiluja, tällä kertaa hääkortin muodossa. Joku minulta kesällä kyseli hääkorttejä missä ei olisi sydämiä, aikani katselin ja totesin ettei mulla semmoisia oo ollenkaan, niin sitä siis oman makunsa mukaan tekee ja minä kun tykkään kovasti sydämistä yleisestikin. Mutta tässä ei nyt niitä olekaan, niitä meinasi tulla mutta "onneksi" ei värit koristeissa sopineet. =)
More of these self-made base tests, this time in a form of a wedding card. Someone asked me last summer for a wedding card without hearts, looked around for a while and had to say "I don't have any". This just proves how I do things MY WAY and I love the shape of a heart. But here's one wedding card without them, I almost added them - "luckily" the colors weren't right. =)

2 kommenttia

Kiti kirjoitti...

Ompas kaunis, ja erityisesti nuo kulmat olet saanut todella makeiksi vaikka ovat niinkin tummat mutteivät synkät. Ja vaikkei ole sydämmiä (joita mä muuten taas kanssa yritän vähän varoa pistämästä joka paikkaan kun henk.koht. siitä tulee mieleen teini meininki, miksi en tiiä) niin on tosi romanttinen ja tyylikäs.

Hilkka kirjoitti...

Tämä myöskin aivan ihastuttava kortti:)
Upean pohjan olet tähän tehnyt ja ihanan erilainen teos:)