Vroom vroom =D

Tosi simppeliä linjaa mennään - taas, distress inkkien hyötykäyttöä ;) Yritin koristeita tuohon sovitella, mutta omaa silmää miellytti eniten ilman mitään. Meinasin ensin onnea-kyltinkin jättää pois.
This is very simple - again, utilization of distress inks. I tried some decorations on it but it felt more "me" without anything on it. I almost even left the "onnea" (congratulations) sign off it.

10 kommenttia

Riituli kirjoitti...

Tosi kaunis kortti eikä kyllä kaipaa mitään lisää. Tykkään tästä ihan tällaisenaan.

Jeenni kirjoitti...

Aivan IHANA kortti! Siis todella onnistuneet värit ja koristelu. Ei tarvitse mitään lisää.

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Upea kortti!Joskus vähemmän vaan on enemmän.
Kyselit blogissani siitä pitsin kiinnityksestä..ihan kuule puikkoliimalla vedin ja hyvin sujui.Yllätyin itsekin miten vaivattomasti sujui.Johtunee siitä että pitsi on melkoisen kapeaa,niin kaartui helposti kurveissakin:)

Maaret kirjoitti...

Pakko heti kommentoida takaisin, kun ihmettelen, oletko sinäkin yön kukkuja niinkuin minä :)Yritin epätoivoisesti päivänvalolampun alla kuvata iltasella kasattua korttia, ainakin 30 kuvaa otin ja yksikään ei onnistunut kunnolla. Itsekseni jo ajattelinkin, että olis pakko päästä valokuvauskurssille ja sitten ostaa uusi kamera. Oho, innostuinkin höpöttämään, vaikka pitäis kommentoida sun korttias:)
Tyylikäs vintage henkinen kortti, teksti sopii kuvaan, mutta ei olis ollut hullumpi ilmankaan. Nykyään mä jätän aika paljon kortteja ilman tekstiä, koska niitä on sitten myöhemmin tarpeen mukaan kiva lisäillä. Taas meinas juttu hyppiä sivuraiteille....Kortissasi ihanat yhdet mun lemppariväreistä, eli ruskeat ja toi leimakuva on hyvä!

Ra kirjoitti...

Upea kortti!

mirva kirjoitti...

Mielettömän upea kokonaisuus.
Värimaailma niin minua, että tykkään kovasti ja tuo auto ja kaikki :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kortti on ihanan vintage! tykkään tästä just näin ei minusta aina tarvii olla niin niitä koristeita! tämä kortti olis varmaan oli tosi hieno ilmankin tota onnea tekstiä! mut hieno näinkin!

Jenni kirjoitti...

Tässä on ihanan suklaiset värit! Ja todellakin, kaikki osaset paikallaan, ei kaipaa mitään lisää. Upea! :)

Eleonora kirjoitti...

Tämä tyyli miellyttää minuakin, tosi kiva kun jätit näin simppeliksi!

annukka kirjoitti...

Tykkään kovasti, ihanan yksinkertainen väritys ja tosi tunnelmallinen ja täyteläinen silti.