uusien värien testailua...

(klikkaa kuvaa isommaksi - click the pic to enlarge)

wuhuu..uudet distress inkkien värit tuli tänään ja sehän meni sitten ihan leikkimiseksi melkein koko päivä... ;) pohjassa kaikki uudet sävyt käytössä, veden kera värit "noukittu" paperille craft sheetiltä näin (kliks). alustalle suihkaisin myös perfect pearlsin heirloom gold sävyä samaan soppaan. sitten päälle vähän vaan leimailin, kuumailmapallo on glitzin leima, "laineet" heron, loput timpan. dymoteksti ja nappeja lisäksi. ai niin käytinhän mä myös vihdoin ja viimein myös käytettynä ostamaani ja kauan himoitsemaani marthan boordileikkuriakin. noo, kortti nyt ei tosiaan kummoinen oo, mutta aikasta kivaa oli sotkea... =)

wohoo...the new distress inks arrived today...i've been playin's around with the almost all day... ;) i used wrinkle-free distress technique for the base with the new colors. i also added to the mix some self-made perfect pearls heirloom gold mist. on top some stamping, the balloon is by glitz, the "waves" is a stamp by hero arts, rest by tim. a dymo text and some buttons in addition. and yes i finally got myself that fabulous martha's edge punch. well, the card ain't that great but had a lot of fun messin' about.. =)

13 kommenttia

sara kirjoitti...

Ai ei kummoinen vai?!? Tämähän on täydellistä!!! Järjettömän upeat värit, mahtava teksti, yhteensopivat napit... siis wau ja wau!!! Tykkään kympillä!

kissinia kirjoitti...

I am loving it!! Cool card! Hugs, Karhu

Jehkotar kirjoitti...

UPEAAAAA!! Nuo uudet värit on ihanat.... tuli mulle kanssa tänään postitse... mä en ole saanut vielä mitään valmista... mut ehkä tällä viikolla!

Merkkari kirjoitti...

Onpas upeet sävyt! Tosi namit suorastaan. Mistäs löysit tuon Marthan leikkurin?

Riina kirjoitti...

Tää on hieno. Mä vasta mietin näiden värien ostamista. Ostolakko ja sit toi liila ei oo mun suosikkejani. Saa nähdä loppuvatko ennenku saan päätöksen tehtyy ;) Melkeen ton ruskeen takii nää pitäs kuitenki ostaa...

Pammu kirjoitti...

Oijoijoi, kun upealta näyttää nuo värit!! Niin, on kyllä koko korttikin upea...! ;)

Anski kirjoitti...

Siis vähänkö ihanat vahvat värit! Upeita hohteita ja sävytyksiä oot saanut tähän aikaan :)

Ps. Mun blogissa on sulle tunnustus. En ole varma joko oot saanut tuon, mutta joo, kuitenkin :) :P

anna kirjoitti...

voi kyllä sulla on taas syntynyt ihania kortteja. tämä on ihan valtavan kaunis ja nuo alempana olevat lintujoulukortit on ihan käsittämättömän söpöjä <3

ps. blogistani löytyy sinulle jotain :D

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanasti yhdistellyt värit ja kivat nappikoristeet! Itsekin mietin vähän noita uusia sävyjä, mutten oikein ymmärtänyt miksi niistä pitäisi maksaa enemmän.

Tiiti kirjoitti...

Voi miten huikeita nuo värit ovat! Ihanan vahvoja nuo lila ja oranssi. Wau!

Milla kirjoitti...

Kaunis kortti ja nää värit on ihanat!

taru76 kirjoitti...

Upeat värit ja ihana kortti!!!!

Marge kirjoitti...

Tunnelmallinen ja hieno kortti! Sanoma on hyvä muistaa Enjoy the journey=)