värikarttakirja - color chart booklet

Päivänä eräänä juttelin erään ihanaisen kanssa puhelimessa että pitäisi aina olla käsilaukussa distress inkkien värikartta ;D. No eikun tuumasta toimeen, muutama ilta tuli tämän parissa vietettyä ja ystäväiseni sai pienen yllärin. Pieni kirjanen on kooltaan n. 5x10cm. Kirjasesta löytyy siis kaikki distress inkin värit, alla kuva yhdestä aukeamasta. Kannet päällystetty timpan paperilla, luonnollisesti ;). Sydämet on haaraniittejä. Timpan killuttimen laitoin kierteisiin kiinni että se sitten oikeasti olisi aina mukana siellä käsilaukussa kun kirjasen voisi laittaa vaikka vetoketjuun kiinni. Iloista ja aurinkoista alkavaa viikkoa!! =)
One day not long ago I was on the phone with a friend and we talked about how handy it would be if we always had a color chart of distress inks with us when we were shopping ;D. Well I thought it would be a nice surprise for her and so I just had to make it. You can find all the distress ink colors in here, below is a pic of just one of the spreads. This little booklet is only about 5x10 cm big. The covers are covered with tim's paper, naturally ;). The hearts are brads. I added a swivel clasp to the owires so that she could attach it to her handbag and it would actually go where she goes. Have a happy week!!! =)

15 kommenttia

Merkku kirjoitti...

Hieno oivallus ja upea toteutus!

Eleonora kirjoitti...

IHANA!! Kyllä tämän parissa kannatti pari iltaa ahertaa;)

Riina kirjoitti...

Hieno!

Mulla on menossa vähän vastaava projekti. Mutta olen päättänyt sinne mahduttaa kaikki värit, joita minulta tällä hetkellä löytyy. Värit ovat tietysti paljon huonommin esillä, mutta kaippa siitäkin kirjasesta - kunhan se joskus valmistuu - on jotain hyötyä.

Pitsihame kirjoitti...

Upea kirjanen ja vieläpä kamalan hyödyllinen! Ihanan lahjan teit itsellesi:)))

Kirsi kirjoitti...

No nyt jäin sanattomaksi. Tää on ihan uskomattoman upea. Ja voi että mä varmaan pyörtysin jos mun postilaatikosta tällainen tupsahtais. Susa on kyllä varmasti onnellinen saadessaan tämän! Sä se sit keksit ja jaksat väkertää, ihana!

Taru Jehkonen kirjoitti...

Loistava idea ja huippu toteutus!
Itselläni suunnittelilla kanssa yksi värikirja... millaiset sivut.. aika näyttää... se kirja rakentuu sivuista ja tehdään sitten kannet kun ehditään!!! Olisi vaan sen oikean merkkisiä aikoja sen tekoon ;D

bissecat kirjoitti...

Mahtava idea!!!

Mervi kirjoitti...

Mielettömän hiano lahja;-))m

Katjuska kirjoitti...

Upea keksintö!

maiju kirjoitti...

Todella upea toteutus kirjassasi.

Sande kirjoitti...

Aivan mahtavan ihana! Sinulla se välähtää :)

Hilkka kirjoitti...

Vautsi mikä toteutus ja hieno lahja:)))

noora kirjoitti...

Wau! Todella hieno kirjanen! Kai teit itsellesi samanlaisen?

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Tämä on aivan mielettömän upea!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Mainio idea :)