DT-kortteja Purppurataivaalle - DT cards for Purppurataivas

Varoitus - aikasta pitkä postaus tulossa =)
Warning - this is going to be a loooong post =)

Elikkä siis DT kortteja Purppurataivaalle. Käytin korteissa I brake for stampsin leimasinta ja Marianne designin - old fashioned christmas papereita.
Here are a few DT cards for Purppurataivas. I used I brake for stamps' image and papers by Marianne design -old fashioned christmas.

Ensin pyyhkäisin tuon pohjan leimakuvalle craft sheetillä distress inkkien (victorian velvet ja weathered wood) ja valkoisen perfect pearlsin kanssa. Ruusut värjätty samalla seoksella. Kuva sen jälkeen leimattu victorian velvetillä, samalla värillä kuvan reunat käyty läpi musteenlevittäjällä. Kuvan ja ruusujen päälle on rock candy sticklesiä. Christmas sana oli jo paperissa, lisäsin siirtokuvana tuon "wishes". Kulmissa haaraniitit.
First I swiped the card stock of the stamped image on a craft sheet with distress inks (victorian velvet, weathered wood) and white perfect pearls. The roses are dyed with the same mix. After that I stamped the image with victorian velvet and inked the edges with the same color with an ink blending tool. There's rock candy stickles on the image and roses. The word christmas was already printed on the paper, I added "wishes" as a transfer. Brads on the corners.Kuva on leimattu mustalla versafinella ja kirkkaalla kohojauheella embossattu. Sitten pyörittelin taas pintaan distress inkkejä musteenlevittäjällä (muistaakseni värit broken china, weathered wood ja pine needles), että sain kuvan taustan mätsäämään ihanan paperin kanssa. Timangit on priman leimapakkausten mukana tulleita. Eyeletit ja mustaa satiininauhaa reunassa. Alla kuva miten kortti taiteltu.
I stamped the image with black versafine and embossed with clear powder. Then inked it with an ink blending tool with distress inks (if I remember correctly the colors were broken china, weathered wood and pine needles) so it would match the shade on the paper. The diamonds are from prima's stamp packs. Below is a pic of the folding.

Kuva embossattu valkoisella jauheella. Sen jälkeen taas pyöritelty distress inkkien kanssa craft sheetilla, jossa myös mustaa oli tippoina täyttöpullosta. Lumitähden keskellä on twinklets diamond dustia. Paperin reunat mustetin musteenlevittäjällä ja ressasin. Cuttiksen stanssilla leikattu lumitähti taustalle ja muutama nappi.
I embossed the image with white powder. Then again swiped it on a craft sheet with distress inks, this time with a few drops of black soot re-inker. I added some twinklets diamond dust on the center of the snowflake. I inked and distressed the edges. The large snowflake is cut with a cuttlebug's die, then a few buttons to finish it off.
Ja viimeisimpänä sitten pinkkiä. Kuva leimattu mustalla distress inkillä ja tausta värjätty promarkerilla (cocktail pink). Kuvaan ja havujen ympärille lisäsin mustaa kimalleliimaa. Vasen reuna on helmiäiskartonkia. Alla näkyy miten kortti taiteltu.
And lastly some pink. I stamped the image with black distress ink and colored the background with a promarker (cocktail pink). I added some black stickles on the image and around the twigs. There's pink opalescent card stock on the left. Below is a pic of the folding.

19 kommenttia

Merkku kirjoitti...

Oi kuinka kauniita ovat kaikki! Tykkään kovasti!

Henna kirjoitti...

Onpas kauniita, omaperäisiä!

Riina kirjoitti...

Todella kauniita! Olet kyllä saanut tästä leimasta aikaiseksi monipuolisia korteja. Tää leimasin taipuu ehdottomasti moneksi ;)

maiju kirjoitti...

Upeita kortteja. Tässä oikein näkee, että kuinka yhdellä leimasimella voi saada niin monta erilaista juttua aikaiseksi. Tässä voi hyvin kiteyttää, että kun on taitava niin on taitava ;)

Tuossa ensimmäisessä kortissa näkyy ihanasti käyttämäsi kimalle. Tykkään.

Pitsihame kirjoitti...

Sinulla on luovuus huipussaan:) Huisin kauniita kaikki nämä kortit, kaikissa on jotain "jujua"!Nii-in, sama laeimasin ja ihan erilaisia kortteja. Olet mestari!!!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Upeita kortteja ja kivan erityylisiä vaikka kaikissa on sama leimakuva.

Mirka kirjoitti...

Mielettömän iso kiitos tästä postauksesta! Kiva kun laitoit niin tarkalleen teko-ohjeetkin, jotta voin itsekin kokeilla jotain saman tyyppistä. Perfect pearlseja on laatikossani, mutten ole vielä oikein päässyt sinuiksi niiden kanssa. Täytyy yrittää uudelleen.

Henkilökohtainen suosikkini on kakkoskortti, vaikka upeita ovat kaikki!!!

Katukettu kirjoitti...

Huh huh!!!! Mie oon nyt ihan sanaton!!!! Näistä ei voi olla tykkäämättä!!!!!!!!!!!!! Saakos tuota taitteluideaa käyttää, joka on tuossa toiseks ylimmässä kortissa? Oli upea idea!

Katjuska kirjoitti...

UPEITA!
Siis mielettömän kauniita toteutuksia :)

Sinikka kirjoitti...

Ihan tajuttoman ihania! Mutta niinhän sinun korttisi aina ;)
Tosi kauniita ja ihanan persoonallisia. Minulla on nyt menossa joku sellainen vaihe, että silmää miellyttävät kaikki hiukan vähemmän perinteiset joulukortit. Nämä ovat juuri sitä, upeita!

Mirva kirjoitti...

Kiitos! Ihan mielettömän uoeita kaikki. Ajatella, että tuolla leimalla saa näin erilaisia kortteja :)

saril kirjoitti...

Mielettömän tyylikkäitä ihan jokainen!!

pipertäjä kirjoitti...

WAU! Mitäs tässä muuta voi enää sanoa.... taas sie sait minut sanattomaksi....niin käy usein tässä blogissa... :)

Riikka kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kaikki!

Anonyymi kirjoitti...

WOOOOW!! Four amazing card, Sanna!! Stunning!

Hugs Ida:o)

Toukoleeni kirjoitti...

Havujen asettelu loistavasti keksitty. =) Kaunis kortti!!

Eleonora kirjoitti...

Ja nyt en sano mitään...muuta kuin, että apua miten taitava olet!!!
(mun täytyy kohta vielä uudestaan oikein tarkkaan tavata miten nämä olikaan tehty)

Ritva kirjoitti...

Syvennyin oikein tähän postaukseen, aivan ihania ja idearikkaita juttuja......näin tumpelona jäin miettimään noita pyyhkäisyjä sillä mikä---se nyt olikaan---- minä en tahdo onnistua ainakaan tuolla musteenlevittimellä tuota tasaista jälkeä....miten tällä pyyhkäistään :) värit :)

Marsku kirjoitti...

Upeita!!!