Sugar Bowl #35

Vihdoin ja viimein saan jotain tännekin näytille...Sugar Bowlin luonnos miellytti silmää kovasti ja siihen haasteeseen on tämä kortti tehty. Lisäehtona haasteessa oli käyttää kierrätysmatskuja, minulla kierrätettyä on ruskeat kartongit (jotain pohjia) ja lehdet lävistin puhelinluettelon kartasta. Värittelin H2O väreillä ja distress inkeillä. Paperit ovat K&Companyn, teksti Melissa Francesin siirtokuva ja kirsikankukat purppurataivaasta.
Finally I got something to show you.. =) The sketch at Sugar Bowl really "spoke" to me and this card is to that challenge. The theme was recycling, so my recycled bits are the brown card stock pieces (some backings from paper pads) and the leaves are punched from telephone book's map pages. The image is colored with distress inks and H2Os. The papers are by K&Company, text is a Melissa Frances transfer and the cherry blossoms are from purppurataivas.

3 kommenttia

Kirsi kirjoitti...

Tää on taas kerran kymppi suoritus. Ihana kortti "mun lempileimasimella" =D =D =D Teksti ja kuva sopivat mielestäni hyvin yhteen. Paperit ovat värikkäitä, mutta mielestäni olet onnistunut saamaan rauhallisen kokonaisuuden niistä aikaiseksi. Kaunis!

Riina kirjoitti...

Voi miten kaunis kortti. Tässä silmä lepää. Hienoja yksityiskohtia vaikka kuinka paljon ja kokonaisuus todellakin toimii.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanat värit, kauniit paperit ja koristeet sopivat täydellisesti leimakuvaan. Upea kortti!