P*skarteluhaaste #39

P*skarteluhaasteessa aiheena on boodileikkurit. Käytin EK:n kynttiläboordileikkuria. Ostin tuon leikkurin joulukortteja ajatellen mutta enpä ole vielä tainnut kertaakaan sitä joulukorttiin käyttää. Silppulaatikkoa tuhosin urakalla, jee!! Kirsikankukka purppurataivaasta, teksti valkoisella kohojauheella embossattu ja "hammaslankaa" lisäksi.
The challenge at p*skarteluhaaste is edge punches. I used EK's candle border punch. I bought it to use in christmas cards but I think I haven't used it in those once. Stash pile got a little thinner, yay!! The cherry blossom is from purppurataivas, text is embossed with white powder and some floss.

14 kommenttia

Annennäpräilyt kirjoitti...

aivan ihana kortti<3, uskomattoman kaunis yksinkertaisuudessaan ja mä sitten tykkään noista nauhoista ja tosiaan käytän niitä ite ihan suruttomasti:)

Hilkka kirjoitti...

Ihanasti olet käyttänyt jämiä...taidanpa matkia ja kaivella laatikkoa:))Sain just tänään uuden boordileikkurin niin sitä on pakko testata:) Kauniisti olet kortin koonnut ja soma tuo kukka...ai sitä hammaslankaa voi käyttää noinkin, mä vaan nappeihin:))Hoksottimet ne ei aina pelaa:)
Nyt nautitaan auringosta joten ihanaa helatorstaita:))

Niina kirjoitti...

Onpa tosiaan kiva kortti. Kunnon kynttilämeren olet saanut silpuista aikaiseksi :)

Merja kirjoitti...

Mainio kortti ja varmasti löytyy leikkurin jälkeä :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Huh, onkohan minun kakussani ikinä noin monta kynttilää :-) Aivan mielettömän upea yhdistelmä erilaisia papereita ja hauska idea.

Maaret kirjoitti...

Tosi kiva monien värien "leikki". Hienosti toi kynttiläboordi sopii onnittelukortteihinkin:) Söde kokonaisuus :):)

Anna kirjoitti...

Siinähän on kynttilöitä niin monta riviä ettei heti meinaa edes tajuta kuinka monta.. Upeaa! Äkkiä katsottuna näyttää yksinkertaiselta, mutta kun jää tarkemmin katsomaan, huomaa kuinka paljon tuossa onkaan upeita kerroksia ja kuinka kaikki värit nivoutuu hyvin yhteen.

Piia kirjoitti...

Ihana kortti ja silppuja olet näköjään sinäkin laitellut hyötykäyttöön erittäin kauniilla tavalla :)

Maissi kirjoitti...

Mulla on ollut aika kiireinen viikko ja nyt vasta pääsin käymään blogissasi. Aivan ihania ja upeita kortteja olet tehnyt :)

Katjuska kirjoitti...

Todella kaunis ja kekseliässti toteutettu kortti!
hyvät värit :)

Eldanka kirjoitti...

Hienosti sopii kaikki värit yhteen, olet tehnyt yvän löydön silppulaatikosta! Tämä kortti sopii kenelle tahansa juhlaan kuin juhlaan!

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Hauska idea - mä katsoin kyllä sitä ensin aita-boordiksi, mutta vasta kun luin, että kynttilä... niin huomasin ;D Upea idea ja loistava tapa tuhota tuota silppulaatikkoa.... !

Ritva kirjoitti...

Hyvä idis ja mainio toteutus - täähän on varmaa mulle tää kortti, kun on nui monta kynttilää.....:)

Tiituli kirjoitti...

Ihanan iloisen pirteä kortti kauneissa väreissä! Ei voi muuta sanoa kuin, että tästä on pakko tykätä!