Enjoy the Journey

Ihana karttaleimasin tarttui matkaani Purppurataivaan myyjäisistä. Kartan leimasin ruskealla versafinella, sitten sutaisin kuvaan vähän väriä distress inkeillä, poltin reunat, rutistelin ja hion vähän kuluneemman näköiseksi. Teksti ja neula Timpan juttuja.
I bought that lovely map stamp Saturday from Purppurataivas. I stamped the image with brown versafine, then some coloring with distress inks, burned the edges, crunched and sanded to give it a more aged look. The text and pin are by Tim Holtz.

14 kommenttia

Mervi kirjoitti...

Oh wow hienoa;-))m

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Todella upea leimasinkuva.

Merkkari kirjoitti...

Ohoh, luulin ihan ostetuksi skräppipaperiksi tuota taustaa.. Upea!

Eleonora kirjoitti...

Voi mitä kaikkea ihanaa täällä onkaan kun pitkästä aikaa ehdin kyläillä:) Tämäkin on upea, aivan ihania oivalluksia jälleen!!

Taava kirjoitti...

Tosi ihana ja raikkaan erilainen.

Kirsi kirjoitti...

Sä se jaksat yllättää, tuntuu että kerta kerralta teet vaan hienompia kortteja... Mä kyl luulin kanssa ensi vilkasulla että toi kartta on valmis paperi. Tätä ei edes voi hehkuttaa tarpeeksi, tää on vaan mieletön taideteos!!!

Maaret kirjoitti...

Minäkin luulin ensisilmäyksellä, että kartta olis valmista paprua, mutta, mutta, kannattaa siis aina lukea kuvatekstit huolella, niin pysyypi kärryillä:) UPEA KORTTI!

maiju kirjoitti...

Ihana kortti. Itselläni myös tuo leimasin... tuli yksi visio heti kun sen näin... pitää kokeilla. Tämä sun kokeilusi onnistui todella hyvin.

Anna kirjoitti...

Minäkin meinasin ensi et on valmista paperia. Tää on todella upea! Eikä tähän kannata edes enempää selitellä miks, kun ei kuitenkaan riitä sanat, tää vaan on upea :)

Saron kirjoitti...

Olen kyllä samaa mieltä kuin edellisetkin, ihan mielettömän upea kortti!! Minäkin ajattelin ensin, että onpas hienoa taustapaperia.. Upea toteutus!!!

Carola kirjoitti...

Wau!Upea kortti!

Johanna kirjoitti...

Todella hieno ja tyylikäs kortti!

Marsku kirjoitti...

Vautsi, tykkään!!! :)

annukka kirjoitti...

Aivan mahtava! Ihana leima, poltetut reunat kruunaa koko homman =)