Taas joulukortti - A christmas card again

StampARTicissa on luonnoshaaste menossa, tykkään kovasti mallista kun on niin kivan yksinkertainen. Ostin muutaman jouluisen paperin alesta ja tässä pääsee kaunis MME:n paperi oikeuksiinsa. Teksti on embossattu kultaisella jauheella. Sydän on leikattu ekokartongista, ressattu, distress crackle painttia ja mustetta päällä. Työhuone (yllätys yllätys) ei ole valmis... =) ja nyt kuningasideat pitää miettiä uusiksi. Esim. tietokoneen paikka on aivan väärä, kirjoitan tässä näppis sylissä, ei hyvä!! =) ..pientä hienosäätöä siis kaipailee tämä huoneen uudistus vielä vaan. Mutta voih tätä ihanaa tilan tuntua kun on kaksi pöytää.
There's a sketch challenge at StampARTic, I really like the simple sketch. I bought a few christmas papers on sale and here this lovely MME's paper is showing so nicely. The text is embossed with gold powder. The heart is cut of recycled card stock, edges are distressed, on top of it is distress crackle paint and ink. The craft room project isn't ready (surprise surprise).. =) and we need to figure out e.g. where to put the computer..I'm writing this with the keyboard on my lap, not good!! =) ..so there's still some fine tuning to be done. But I love the 2 desks I have now.

11 kommenttia

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Aivan hurmaavan kaunis kortti ja tuo paperi on todellakin ihanaa.Teksti myös tosi kaunis.Nyt onkin hyvä tehdä ensi joulun kortteja,kun on vielä joulutunnelma tuoreessa muistissa.

pipertäjä kirjoitti...

Joulukortteja jo pukkaa???:) Ihanan ajoissa olt ainakin. :) AIVAN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEA! Tykkään varsinkin tuosta taustapaperista.

Katjuska kirjoitti...

Ihana!
Sydän on tosi namu :)

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Upea kortti... antaa efektin, että siinä on reikä ja siellä reiän upoksissa on tuo joulun toivotusteksti. Upea kokonaisuus kertakaikkiaan!

Ritva kirjoitti...

Piti tarkistaa tekstisi päiväys, että joulukortti....:)
aikainen lintu jne...

Ihana kortti, mainiosti toteutettu tuo reikäjuttu, ihana tausta!

Sande kirjoitti...

Kauniin yksinkertainen toteutus. Ja niin kovin tyylikäs!

Eleonora kirjoitti...

Yksinkertaisesti Kaunis!!
Ja ihanaa, sulla on jo joulukortti valmiina:)

Mimiko kirjoitti...

Vau, ihan mahtis ;) Tykkään paljon :)

Kiti kirjoitti...

Upea kortti ja upeat paperi valinnat kauniita värejä. Onnea uuden huoneen suunnitteluun :D

Jorunn kirjoitti...

Wow!!
Love the card, so elegant and cool!
Thanks for playing!

hugs,
Jorunn

Petra/Paradise kirjoitti...

WOW!
A lovelly card with a really beautiful design! =)
Thanks for playing!!
Hugs Petra