P*skarteluhaaste #21

Aihehan on p*skarteluhaasteessa vintage, toivottavasti tämä käy siihen kategoriaan... Tausta on tehty itse embossaten kirkkaalla kellot, rypistäen, leimaten ja montaa eri distress inkkiä levittäen. Kuva on graphic 45 paperista leikattu. Valkoista pitsiä on myös hiukan sutattu likaisemmaksi distress inkillä. Pohja on aaltokartonkia.

Ja sitten minä tarvitsisin hiukan apua rakkaat ystävät...vinkkejä um-leimasinten, siis pelkkien kumiläpysköjen säilytykseen. Niitä kun on "jokunen" ja puntaroin tässä itsekseni eri vaihtoehtoja niille, niin olisi kiva saada vinkkejä. Osa on minulla pyörivässä telineessä (itsetehty "clipitup") ja osa ihan laatikoissa sekaisin. Noille laatikoissa maleksiville tarvitsen siis vinkkejä. Kun en ole ihan saletti kannattaako laittaa niitä kaikkein pienimpiäkin pusseihin ja telineeseen roikkumaan.
Meillä siis viikonloppu tulee todennäköisesti sujumaan vielä tätä työhuonetta sumpliessa, kerrankin semmoista siivousta ja järjestelyä mistä nauttii =). Iloista viikonloppua!

The subject at p*skarteluhaaste is vintage, I hope this falls under that category. The background is self-made embossing the clocks with clear powder, wrinkling, stamping and using a lot of distress inks. The image is cut from a graphic 45 paper. I've also smudged the white lace with a distress ink. Have a great weekend! =)

19 kommenttia

Riituli kirjoitti...

Korttisi on hieno!

Valitettavasti minulla ei ole ratkaisua säilytysongelmaan. Säilytän kaikki leimasimeni mapissa.

Eleonora kirjoitti...

Onpas kivan kekseliäs kortti tämäkin, tykkään kun saat kortteihisi aina vaan uutta ilmettä:)

Samoin minulla nuo leimat ovat osa mapissa ja osa vaan lojuu...

Sari kirjoitti...

Mulla on myös mapissa, olen sivut ostanut aikoinaan Paperikierteestä. Sivut ovat siis kirkasta aika paksua muovia. Ihan tyytyväinen olen ollut, mitä nyt muutama leima ei pysy kunnolla. Ne olen laittanut muovitaskuun ja samaan mappiin.

Carola kirjoitti...

Kaunis kortti, kiva tuo aaltopahvi.
Mulla useampi systeemi käytössä tuohon leimasimien säilytykseen.
Valtaosan kuvaleimasimista mulla on laminoiduilla sivuilla A5 kansioissa. Pikkuisille ja tekstileimasimille on tosi hyvät nuo elzzybellsin kotelot jos leimasimissa on paksumpi ez-mount muutenhan pikkuleimasimet mahtuu ihan hyvin cd-koteloihinkin. Ei sitten haittaa/katoa vaikka irtoaa kun on suljetussa kotelossa. Elzybellsillä on muitakin ratkaisuja joten kannattaa poiketa siellä. Olen myös käyttänyt 10x15 laminointitaskuja ja säilytys niille ikean laatikoissa.
Sitten tosiaan on eroa noissa mounteissa. Ostin muutaman arkin mountia whiff of joylta enkä ole tyytyväinen. Ei pidä/tarraa yhtä hyvin kuin aito ez-mount.
Mullakin osa roikkuu karusellissa kun en ole laiskuuttani saanut niitä vielä saanut siirrettyä paikoilleen :)Mutta eipä se haittaa!

pipertäjä kirjoitti...

Vitsi kun sulla noita ideoita riittää, tääkin kortti on ihan "sinun" näköinen eli aina kaikkea uuttaa ja ihanaa ja valtavasti ideoita. :P Eli jos jäi epäselväksi niin tykkään hirmuisesti! ;D

Mervi kirjoitti...

Upea kortti, tykkään myös. Mulla on läpyskät myös muovitaskuissa ja kansioissa, osa cd-koteloissa ja Palaset-boxeissa. Pitäisi taas siivota ne;-))m

Kahvinpapu kirjoitti...

Valtavan kaunis kortti, todella onnistunut tuo tausta -tykkään valtavasti!

Anitta A. kirjoitti...

Ihania kortteja olet taas tehnyt! Ihastelin joulun aikoihin myös upeita tagejasi, mutta en ole (muka) edes ehtinyt kommentoimaan...:) Tartutaas toisiamme hihoista sitten Leimailutaivaassa, mukavaa nähdä tuttuja! P.S Enpä minäkään osaa antaa neuvoja säilytyspulmaan, mullakin kaikki leimat ez-mountattuja ja kansioissa laminoiduilla sivuilla...

Kirsi kirjoitti...

Oi miten upean kortin olet taas tehnyt. Tykkään niin kovasti aina poiketa täällä sivuillasi kun aina löytyy jotain kaunista ja uutta ihasteltavaa. =) Ja sitten säilytykseen, minäkin säilytän leimasimeni kansiossa laminoiduilla sivuilla. Minulla ainakin tämä ratkasu on toiminut todella hyvin. =)

Paula kirjoitti...

UpeaUPEAupea!! Kauniin värinen ja toi aaltopahvi sopii tuohon kun nenä päähän ;)

Maaret kirjoitti...

Ihana kortti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiti kirjoitti...

ENsin tuo kortti: Tosi nätti! Kauniit värit. Ja sitten tuo leimasin juttu: Mulla on kyseiset ihanuudet normaalissa isossa mapissa jossa on keräilykorttti uovitasklut eli 2-12 taskua yhdessä "sivussa" joihin voi sujauttaa leimasimia. Taskuja saa ostaa tiimarista ja suomalaisesta ainakin.

Hilkka kirjoitti...

Aivan ihanasti keksitty tehdä vintage-kortti:)Tykkään, todella kaunista katseltavaa:)
Jaaha....pitääpäs katsoa miten saat leimasimet järjestykseen, mulla osa mapissa ja kaikki pienet laatikossa josta niitä sitten etsin kuin neulaa heinäsuovasta muutamien ärräpäiden kanssa:(

Eldanka kirjoitti...

Hienostuneen värinen ja kaunis kortti ja kyllä on ihan vintagea mun mielestä:) Pohja on tosi hienosti tehty.! Jaksaisipa itse aina paneutua kunnolla korttien tekoon, eikä aina olisi niin kiire (olevinaan.) Mulla on suhteellisen vähän leimasimia ja kaikki on sekaisin yhdessä laatikossa. Olisi kyllä fiksua laittaa ne edes kansioon tai cd-koteloihin. Kunhan nyt saisi inspiksen...

Kirsikka kirjoitti...

Ihana kortti kauniissa väreissä !!!
Säilytän myös läpyskät mapeissa, mutta en ole ostanut muuta kuin tavallista kalvoa piirtoheitin kalvoa. Sain joskus Tiimarista halvalla 3€ / 100kpl.
Leimaan jokaisesta leimasta kuvan tukevammalle paperille (200g fabriano) Asetan kalvon sen päälle ja leimat siihen kiinni ja koko helahoito A4 kansiotaskuun ja kansioon. Kannattaa vahvistaa ne reiät, muuten voi retkahtaa.
Toivottavasti keksit mukavimman säilytysmuodon ;)

Tassutaapero kirjoitti...

Upea kortti! Mahtavat värit, kuva ja koko toteutus, ihastuin!

Ja säilytysongelmaan: itse olen samaa miettinyt, säilytellyt noita kumiläpysköitä omissa pusseissaan laatikon pohjalla. Nyt alennusmyyntejä kierrellessäni tajusin, että taskullinen valokuvakansio voisi olla oiva ratkaisu: siis sellainen, johon kuva on tarkoitus pujauttaa sisään. Ainakin suurin osa omista kumiläpysköistäni mahtuisi valokuvan kokoiseen koloon, taidan sellaista ainakin kokeilla! Sinnehän vain ei saa niitä puukantaisia leimasimia, joten niitä varten sitten täytyy olla oma laatikko. Olen kuitenkin nämä säilytysongelmat päättänyt ratkaista vasta muutaman kuukauden päästä muuton jälkeen! Mukava olisi kuulla, millaiseen ratkaisuun päädyt!:)

Marjorie kirjoitti...

Aivan ihana kortti ja todella kauniit värit! Olet kyllä taas onnistunut tekemään tyylikkään kortin!

Viipula kirjoitti...

Huoh, kaunis, tässä ihan silmä lepää, niin ihanan rauhallinen!

Jenni kirjoitti...

On kyllä kerrassaan mahtava kortti! Upea! Ja ihanat värit! :)