Tilda-pipari - Tilda cookie

Kortti valmistui vauhdilla, idea kun oli valmis ja lumitähtistanssin saapumista vaan odotti tämä. Tilda on väritetty taas H2O väreillä ja distress inkeillä. Ekokartonki on pohjana ja sille on leimattu Artemion tekstileimalla. Olen kovasti ihaillut muilla tuota lumitähtistanssia ja nyt se on minun, wuhuu! Tilasin viikko sitten Susalle ja itselleni jenkeistä nuo stanssit, viiden minuutin sisällä siitä kun olin tilauksen tehnyt ja maksanut niin sain meilin että tavarat on lähetetty, oli tosi nopeeta toimintaa. Postikulut oli alhaiset ja muutenkin saimme aika edullisesti nuo stanssit. Kerrankin ihan ilolla tilaili vaan pari tavaraa jenkeistä asti. =)
This card came together very fast, I had an idea ready, I just had to wait for that snowflake die to arrive. Tilda is colored with H2Os and distress inks. The base card stock is stamped with Artemio's text stamp. I have admired that snowflake die for a while now and finally got around ordering with Susa for both of us. We got real a deal! =)

11 kommenttia

Anitta A. kirjoitti...

Kortti kuin koru! Tosi kaunis ja tasapainoinen kokonaisuus, ihanaa maanläheisyyttä tuolla narulla lumihiutaleissa! No, olipas kyllä tosissaan mopeaa toimintaa jenkkikaupalta, löysitkös jonkun uuden kivan kaupan? :)

Johanna kirjoitti...

Lämmintunnelmainen kortti! Mistäs tilasit stanssit?

Maaret kirjoitti...

Valtavan kaunis kortti ja toden totta ihana lumihiutalestanssi :)

Aija kirjoitti...

Tykkään tästä! Tekstitausta valloittaa minut aina ja tuo ekonauha lumihiutaleen keskellä on kiva idis. Kaikinpuolin hyvännäköinen kortti.

Pitsihame kirjoitti...

On kauniit lumihiutaleet, kannatti tilata:)
Koko kortti on niin lämminhenkinen kuin olla ja voi. Lumihiutaleet raikastavat kokonaisuutta!

pia kirjoitti...

Upea kortti! Nuo lumihiutaleet ovat kyllä kauniit, ja pienet sydämet ovat myös kivat. Tuo Tilda sopii just passelisti tähän korttiin!

Eleonora kirjoitti...

Ihanan maanläheiset värit tähän valitsit, kaunis!
Minä vähän toivon, että saisin lainata Mirvan stanssia ja vähän veivata näitä lumihiutaleita varastoon (tosin Mirva ei vielä tiedä asiasta:))

kati kirjoitti...

Syötävän suloinen kortti, toi piparikehys on herkullisen värinen :D ihana väritys ja kivat koristeet :D

Kiti kirjoitti...

Ihku ihana! Ja kivat stanssit. Suloisen romanttinen tunnelma kortissasi ja nuo värit nam. PS.
Mä sain ruotsista tänään postia jossa oli mm. tuo söpönen Tilda :)

Marika kirjoitti...

Upea kortti jossa huokuu lämpö!

Jeenni kirjoitti...

Siis aivan mahtava!