P*skarteluhaaste #14

WOJ:n talvipaketin leima pääsi korttiin p*skarteluhaasteeseen. Minun oikea rivini on nappi - vihreä - nitojanniitti. Kaikki napit on vihreitä, kuvassa vaan näyttävät aika tummilta kun ovat kiiltäviä. Mittanauhan palat on isketty kiinni niiteillä ja vihreää löytyy kuvasta, napeista sekä taustapaperista. Tytön hupussa, kauluksessa ja helmassa on valkoista fun flockia. Väritykset H2O väreillä ja distress inkeillä. Tuon lumihiutaleenkin onnistuin tuonne vielä ymppäämään. ;)
This lovely girl from WOJ's winter stamp kit is in this card to p*skarteluhaaste. My bingo line is button - green - staple. All the buttons are green, they look a bit dark on the picture because they're shiny. The measuring tape is stapled to the card. There's green on the image, buttons and background paper. There's white fun flock on the girl's hood, collar and hem. Colorings with H2Os and distress inks. I also managed to get that lovely snowflake on this! ;)

16 kommenttia

Mimiko kirjoitti...

Ihanan rauhalliset värit ja ihanasti väritetty kuva. Tuo tekstikehys on upea.

Maaret kirjoitti...

Voi SannaS miten sä ootkin keksinyt tehdä tällaisen ihanuuden. Tavaraa vaikka kuinka ja paljon, mutta silti kortissa täysin rauhallinen tunnelma:)
Sähän olet nero! IHANA kokonaisuus!

Riituli kirjoitti...

Vautsi! Tää on hieno!

pia kirjoitti...

Tämä on niin upea kortti!!! Aivan ihania ideoita ja suloinen leimakuva!

Piia kirjoitti...

Ihana!!! Ja täysin samaa mieltä Maaretin kanssa - vaikka korttisi on runsas on se silti säilyttänyt tyylikkään ja rauhallisen tunnelman <3 Todella kaunista...

Eldanka kirjoitti...

Wau sentään! Sulla riittää ideoita! Tiedän muutaman käsityöihmisen, joille tällainen kortti olisi kuin nakutettu! Hauska kortti :)

PäiviR kirjoitti...

Erilaista jälleen... Kivoja ideoita kortissa ja leimakuva taas niin huippuonnistuneesti väritetty. Ensimmäisenä katsoin mittanauhaa, joka toimii oikein katseenvangitsijana, ja sen jälkeen vasta bongasin muita kivoja yksityiskohtia. Mutta tämä kortti ei sovi laihduttajalle, mulle ainakin tuli pieni pistos omatuntoon, koskahan viimeksi olenkaan mitannut vyötärönympärystääni!!!

-maiju- kirjoitti...

Ei oo totta! Taas NÄIN hieno kortti! Miten toiset osaa?

Katjuska kirjoitti...

Wau. Todella kaunis!
Paljon kauniita yksityiskohtia :)

Marika kirjoitti...

Ihanan erillainen kortti!

Niina kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Ihania yksityiskohtia.

MinnaP kirjoitti...

Upea kortti ja erilainen, loistava idea nuo mittanauhat:) ja leimakuva ja väritys on kaunis.

Rach kirjoitti...

A wonderful card SannaS, love the detail that you have added. hugs rachxx

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Hieno kortti täynnä pientä kivaa katsottavaa!

pipertäjä kirjoitti...

Onpas loistava idea tuo mittanauhan käyttö! Ja kauniskauniskaunis kortti! ;D

Carola kirjoitti...

Kaunis kortti, kiva idea tuo mittanauhan käyttö kortissa :)