JCC #79

JCC:hen tämä tirpunen. Tuon kauniin paperin olen saanut sayltani viime keväänä ja säästellyt sitä, nyt uhrasin vihdoin sen, ihanasti kimaltaa helmiäisenä. Keskimmäisen tirpusen ympärillä kimaltaa myös nuo kiekurat perfect pearlsin ansiosta. Iloista viikonloppua kaikille! =)
This birdie is to JCC. I got that gorgeous paper last spring from my SAY (secret craft friend) and I've been saving it, now I finally dared to use it, thanks to its opalescent surface it shines nicely. There also shines around the big birdie, thanks to perfect pearls. Have a great weekend! =)

10 kommenttia

Maaret kirjoitti...

Siis ihana, siis todella suloinen :) Revityt paprut on hyvä idea tähän korttiin!

Ritu kirjoitti...

Todella kaunis lintukortti, tykkään sinisen sävyistä. Kivasti olet repinyt paperit.

Ritva kirjoitti...

Tosiaan mainio idis tuo revitty pinta, kivat tipulit - nätti kokonaisuus! Kiitos osallistumisestasi :)

Kirsi kirjoitti...

Oi miten hauska ja samalla niin suloinen kortti. Tosi kaunis kokonaisuus mihin todella hyvin käy noi revityt reunat papereissa. =)Tykkään kovasti =D

Smurfette kirjoitti...

Tosi kivan näkönen kortti :) Lintupaperi on nätti.

Kahvinpapu kirjoitti...

Hurjan kiva, harmooninen ja tyylikäs!!

minde kirjoitti...

Tässä on sitä jotain!

Hilkka kirjoitti...

Siis minäkin tykkään tästä! Kivasti revityt reunat enkä yhtään ihmettele että olet tuota taustapaperia säästellyt...on se niin kaunista...sopii tirpuselle:))

Ninskulandia kirjoitti...

Todella suloinen kortti :)

pia kirjoitti...

Tämä on tosi hieno! Nuo revityt paperit käyvät hyvin tähän luonnokseen ja väri on hyvä - tuo tumma tausta korostaa kivasti kuvaa. Blogissani on sinulle jotakin, oletkin jo tainnut saada sen aiemminkin...