Whiff of Joy Challenge #35

Ah ja voih! Tiedättekö kun on niitä päiviä kun vaan pitäisi osata luovuttaa...no minun olisi pitänyt. Idea oli jo aamulla tästä kortista, mutta toteutus mättää. Ikkunoitten takana häärivät työmiehet kovaäänisine vekottimineen tekivät muutenkin tästä päivästä erityisen mukavan...ja se siivo minkä jättivät jälkeensä!! Mrrr!!! ja vali vali vali, anteeksi!!! ;) Mutta sitten taas asiaan, manskuja on joka puolella, Willow on siihen puettu, kehykset on sitä samaa ja vielä muutama erillinen ja kohotettu möllykkä koristeena; lautasliinasta tuli taasen minulle kuviopaperi. Ja hapsuina kortin ympärillä näkyy niintä, ihan tarkoituksella jätin pitkät nauhat siitä, että saa kortin kietaista kesävieraisille lähtiessä vaikka manskulooran ympärille. Kortti on siis tehty WOJ haasteeseen.
There are strawberries all over, Willow is dressed in it, frames are made of it and there are some as decorations on top of it all; it's a napkin. The fringes you see are of bast, I left the ends long on purpose so it could be tied on e.g. a box of strawberries when going for a visit. This card is made for the WOJ challenge.

8 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Ihana!!! Ihan huippuhienolta näyttää tuo mansikkapapru kyllä tämän leimaisimen kanssa :D

Maisku kirjoitti...

Onpa hieno, oikein kesäinen kortti! Toivottavasti juhannuksestakin tulini näin kesäinen:) (taitaa jäädä pelkästään toiveajatteluks.. :/)

Jennie -The Artistic Stamper kirjoitti...

gorgeous card1
hugs Jennie

Elina kirjoitti...

Tämähän on mahdottoman ihana! Voisipa sanoa, että syötävän suloinen. Ihana kesä, vaikkei ulkona tällä hetkellä keskikesältä tunnukaan! Mukavaa juhannusta sinulle:)

Murielle kirjoitti...

Fabulous card, Sanna!!!!
Lovely little Willow and marvelous colours used.
I love papers so pretty.
Hugs, Mumur

Kimmi kirjoitti...

great card, love the strawberries! Willow looks gorgeous!

Kimmi

Victoria kirjoitti...

fantastic i adore the strawberry paper piercing inspired

Anonyymi kirjoitti...

this is superb, what a fabulous card. hugs rachxx