saippuakuplia..

tämän ihanan papermanian poitsuleiman sain lauantaina Skräpteekistä, kun tytöt tykkäs mun kortista....ja ihan pakko oli heti päästä testaamaan. Leimasin kuvan ihan tavis ruutupaperille ruskealla versafinella ja hiukan samaa väriä laitoin poitsun pintaan cut'n'dry foamilla. Reunat ja tähdet myös samalla värillä leimattu ja mustetettu. Taustapaperi on K&Companyn. Lisäksi (mulle pakkomyytyjä ;D ) cosmo cricketin tarrakirjaimia ja helmiä ja tämä yksinkertainen kortti on valmis. Ihanaa alkavaa viikkoa!! =)

I won this cute stamp by papermania on Saturday's craft meeting as the girls from Skräpteekki liked my card...and I just had to test it right away. I stamped the image on basic notebook page with brown versafine and also "colored" the boy a bit with the same color with cut'n'dry foam. The edges and the stars are stamped and inked with the same ink. The paper is by K&Company. There's also some letter stickers by cosmo cricket and pearls and then this simple card was finished. Have a great week!! =)

20 kommenttia

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Tämä on aivan mielettömän upea! Olen itsekin ihastellut tätä leimasinta (ja sarjan muitakin leimasimia), mutten ole vielä uskaltanut ostaa, kun en oikein osaa värittää vintagetyylillä.

Eleonora kirjoitti...

Oi, miten herkän kaunis!! Jälleen taattua Sannaa:)

maiju kirjoitti...

Tämä leimattu ja poika on kuin taas tehty tuohon pohjaan. Leimasinmusteen sävy ja tuon taustapaperin sävy on niin toisiinsa sopivat. Nappisuoritus taas.

Marge kirjoitti...

Aivan älyttömän upea kortti! Olen sanaton=)

Taru Jehkonen kirjoitti...

Upea tulkinta. Yksinkertaista mutta samalla niin täydellistä! Ai sulle ne pakko myytiin, mä ostin ihan omasta aloitteesta ne Cosmo cricketin kirjaimet :D

ninarsku kirjoitti...

Tää on just sellainen kortti, millaisen mä haluaisin tehdä tästä leimasta. Täydellisen upea!!

-maiju- kirjoitti...

Siis ihan täydellinen. Ihana. Kauheeta pakkomyyntiä :)

Riina kirjoitti...

Olipas taas tosi kiva nähdä!

Ja siis VAU - mikä kortti! Tämä on kyllä huippuihana! Just mun lempiväreissä. Tykkään!!!

Kirsi kirjoitti...

Tämä on aivan uskomattoman hieno! Ei voi kun ihastella.

Jeenni kirjoitti...

Mielettömän ihana kokonaisuus upeissa väreissä!!!

Marsku kirjoitti...

Todella kaunis ja aivan ihana! Upean tunnelmallinen kortti tähtineen päivineen!!!

Sari kirjoitti...

UPEA!!! Siis niin hieno että ei oikein löydä sanoja! Ostin itsekin tämän leiman, vielä pitäisi löytää aikaa tehdä sillä jotain! Kiva oli tavata!!

Maaret kirjoitti...

Arvaat varmaankin, että minäkin tykkään tästä kortista tosi paljon :)

Sinikka kirjoitti...

Upea kortti! Myös minä olen tätä samaa leimasinta katsellut jo jokusen aikaa, mutta en ole ollut varma olisiko sille paljonkaan käyttöä. Ehkä kuitenkin sen hankin, on se vaan niin ihana :) Tosin niin ovat muutkin saman sarjan leimasimet.

Debbie kirjoitti...

Love the card Sannas, especially your treatment of the stamp (I don't know if that translates right - the way you used the stamp (in brown) and the materials you chose to put with it to make the card). Thanks for sharing. I always get some great inspiration from you.

Minna kirjoitti...

Aivan ihana kortti. Väritys taas silmiä hivelevää:)

Milla kirjoitti...

Awww, suloinen! Aivan ihana poiku ja aivan ihana kortti <3

Merkkari kirjoitti...

Voi kuinka kaunista! Poikakortti ja näin täydellinen! Tykkään :)

Pitsihame kirjoitti...

Ihanan kortin teit jälleen - kaikki elementit täydentävät tässä toisiaan.

Jolanda kirjoitti...

oih!!!! ihanissa väreissä ihana kortti!