P*skarteluhaaste #35 x2

Jep jep, innostuin taas vähäsen...tykkään aina kovasti näistä kierrätyshaasteista kun on kiva miettiä mitä voisi hyödyntää kortissa, joka siis aiheena tämän viikon p*skarteluhaasteessa. Ensimmäistä eli ylempää korttia tehdessä bongasin pöydän kulmalla olleen viivakoodin (jota on käytetty alemmassa kortissa), niin piti kai se sitten tehdä molemmat. =)
Here are two cards to this week's p*skarteluhaaste. I got a bit carried away as I so like these recycling challenges, which is the topic this week. It's nice to look for things that I could use cards other than the usual stuff. I noticed the bar code sticker (used on the lower card) on my desk while making my first that is the upper card, so I thought I'd make them both. =)
Kierrättynyt olen tässä kortissa tekstit uusien distress inkkien mainoslapusta (glossytetty) ja kukat lävistetty käytetystä kirjekuoresta. Leimakuva on Helz Cuppleditchin ja väritetty H2O värein. Ympärys on yritetty tehdä magnolia ink lehden oppien mukaan distress inkeillä, siinä kuitenkaan onnistumatta, nooh, pittää harjotella ;) Kohokuvioitu tausta on helmiäistarraa.
I've recycled on this card the text (cut from an ad which advertised the new distress inks, there's glossy on top of them) and the flowers are punched from a used envelope. The image is by Hez Cuppleditch and colored with H2Os. I tried to do the background for the image according to a tutorial on the Magnolia ink magazine but failed miserably, oh well, need to practice ;) The embossed bacground is of pearl-like sticker.

Ja sitten tämä toinen, kierrätettyä on viivakoodi (jonkun paketin päällä ollut tarrapintainen viivakoodi, kukat puhelinluettelosta. Kuviopaperi dovecraftin, teksti dymolla. Kukat on hiottu ja päällä laitettu valkoista kimalleliimaa.
And here's the other one, I recycled the bar code (came on some package a while back), it has a sticker background and the flowers are punched from a phone book. The paper is by dovecraft, text made with a dymo. The flowers are sanded and on top there's white glitter glue.

29 kommenttia

Paula | Pammu kirjoitti...

Upeita kortteja!! Varsinkin tuo alempi mustavalkoinen on ihan huippu!! Toi viivakoodi on mahtava idea ;)

Hilkka kirjoitti...

Hitsi miten hienoja kortteja molemmat. Alempi on minunkin suosikki, ihanaa viivakoodia...ylemmässä taas nuo kukat vetävät puoleensa...ihanat:)))

Pitsihame kirjoitti...

Hyvin olet hyödyntänyt käytettyä :)
Oranssi on suosikkivärejäni ja en oikein tahtonut saada silmiä irti kortistasi :))
Molemmat ovat upeita!!!

Maaret kirjoitti...

Siis hei, kahdella kortilla yhteen haasteeseen:) Sanna, sä olet ihan mieletteömän ahkera ja aikaansaava immeinen:)
Molemmat kortit ovat kivoja, mutta munkin suosikiksi nousee toi alempi!

Sande kirjoitti...

Ihanaa ideointia jälleen. Upeita kortteja molemmat!

Maissi kirjoitti...

Hienot kortit, ylempi on suosikkini kivan leimansa ja kauniiden kukkasiensa johdosta, pidän myös kovasti alemman kortin mustavalkoisuudesta ja siitä miten olet lisännyt siihen hieman väriä :)

Annennäpräilyt kirjoitti...

loistava idea toi alempi, molemmat tosi kauniita, sulla noita ideita riittää<3

Piccolissima kirjoitti...

Tuon auton kyytiin olis ihana hypätä kuumana kesäpäivänä kukkamekko päällä! :) Ihanan lämminhenkinen ja iloinen kortti tuo ylempi. Ja alempi taas on tooosi kaunis! Hauska idea käyttää tuota viivakoodia korttiin! :D Ja nuo alemman kortin kukat on kans tosi kivasti tehty ja ideoitu!

Paula kirjoitti...

Ihania kortteja! Tykkään varsinkin tuosta alemmasta, aivan mahtavat nuo kukat!

Niina kirjoitti...

Tosi hauska leimakuva ja nuo kukat. Oikein kiva kokonaisuus.

Milla kirjoitti...

Molemmat kortit on (taas kerran... :) ) ihania, mutta tuosta alemmasta tykkään erityisesti. Todella elegantti ja tyylikäs! Viivakooditarra sopii tuohon kukkapaperiin kuin se olisi tehty sitä varten!

ninarsku kirjoitti...

VAUUUUUU. Varsinkin tuo mustavalkoinen on ihan mieletön, nuo kukat on niiiiiiiiiin hienot. huoh.

meinaaja kirjoitti...

Hienoja molemmat kortit ja ihania kierrätysideoita!

Nunt kirjoitti...

Mikäs teidän karvaosastoa on kaulurituttanut? Meillä odotellaan kauhulla lähestyviä rokotuksia, Suvi ei lievästi ilmaistuna tykkää kuljetuskopasta :)

Paulette kirjoitti...

Kaunis ja pirteä kortti! Ihanan raikas...

Nunt kirjoitti...

Oivoi - toivotaan että ihan hyvänlaatuinen :/

Viipula kirjoitti...

Hienoja molemmat, mutta tuo alempi on aivan mielettömän ihana!

Marsku kirjoitti...

Upeita! Olet kyllä ollut kekseliäs näiden kierrätysmateriaali valintojen kanssa, hienoa!

Eleonora kirjoitti...

Jälleen niin ihania ja molemmat kivan keseliäitä kortteja! :)

Unknown kirjoitti...

Mielettömän hienosti kierrätettyjä kortteja molemmat ja kekseliäisyyttä on sinulla kyllä riittänyt! Varsinkin tuo viivakoodi on kyllä kerrassaan mainio idea mihin en olekaan aiemmin törmännyt :)

Raisa kirjoitti...

Oi, sulla on nyt toi leima...se on tosi kiva! Upat värit. En oo nähnyt vielä Magnolia lehden ohjetta,joten en tiedä millaista tarkoitit tehdä, mutta tällaisena näyttää hienolta, joten mitäs sitä muuttamaan :)

Melle kirjoitti...

Tosi hienoja kortteja kummatkin!

Katjuska kirjoitti...

Kauniita molemmat :)
Sinulla näitä ideoita piisaa:D

Tiituli kirjoitti...

Upeita kortteja molemmat!!! Ylempi on erittäin hauska ja alempi tyylikkään kaunis. Tosi hyvä idea hyödyntää tuota viivakoodia!!!

Joanne kirjoitti...

Very nice Sanna! The back and white is quite striking. And the color volkswagen is adorable! Love that 60's look! I have that image too, a friend sent it to me. I haven't used it yet, but now you've got me motivated to get to it! Hugs, J:)

Marika kirjoitti...

Ihania kortteja sinulta onkin syntynyt! Tuo ylempi on niin hauska =)
ja alempi taas erillainen mutta tyylikäs!

Sanna Saksija kirjoitti...

Tervehdys kaima (näin oletan;)! Tuo autokortti on kertakaikkisen pirteä ja siinä on ihanan 70-lukulainen värimaailma. Ja toisessa kortissa taas viivakoodi on kuin tehty tuon kukkapaperin seuraksi.

Toukoleeni kirjoitti...

Kyllä on taas kauniita sun korttisi.

Anna kirjoitti...

Molemmat on upeita, mut tykkään erityisesti tuosta mustavalkoisesta, aivan mahtava! Ihanan yksinkertainen.