StampArticin haaste - StampArtic Challenge

"Haasteen aiheena on "vihreä"! Tee kortti jossa on jotain vihreää sekä jotain kierrätettyä mikä ei ole varsinaisesti askartelumateriaalia.
And the challenge is...Go green! Make a card using something green and something recycled (= not originally a craft item)"

Kun nyt on tullut näitä luontoaiheita sivuttua niin jotenkin tuntui tuo StampArticin haaste omalta jutulta ja kaapit pursuavat roinaa, kun kaikki pitää säästää. Tässä nyt sitten oma tulkintani aiheesta. Vihreää löytyy leveästä lastusatiininauhasta sekä kuivatun pihlajan lehdestä, Tildan mekossa ja siivissä on myös aavistus vihreän sävyä, mutta kuvassa ei kyllä näy. "Kierrätettyä" ovat: kuivattu pihlajanlehti, kuivatut sydämen muotoiset kukat (särkynyt sydän), revitty kirjan sivu sekä rusetin sisal-nauha(jostain kukka-asetelmasta otettu talteen).
As I've been in touch with nature recently, StampArtics challenge suited me this time very nicely, and all my closets are full of stuff I've needed to save for some reason. Here's my interpretation of the challenge. The green is on the wide strip of ribbon, dried rowan leaf and there's green even in Tilda's dress and wings, sadly it doesn't show in the picture. Recycled bits are the dried rowan leaf, dried heart-shaped flowers, torn book page and the bow is made of a wire that florists use (saved it from a flower arrangement).

2 kommenttia

Susa kirjoitti...

Nuo lehdet tuovat mieleeni kesän :)

Unknown kirjoitti...

Beautiful card!! Great job with all the recycled items!!
Thanks for playing!

hugs,
Jorunn