p*skarteluhaaste #324


p*skista pukkaa ja aiheena on resist-tekniikka...embossasin the ton stampsin iiiihanan neitosen kirkkaalla jauheella valkoiselle kartongille...värittelin brushoilla ripottelemalla keltaista jauhetta kostutetuille alueille, ihon ja hiukset väritin myös brushoilla...teksti embossattu vellumille...kulmiin leimailin kukkia saman setin leimoilla...vain puolihelmet lisänä... =)

it's p*skis day and the challenge is to use resist technique...i embossed with clear powder the lovely lady by the ton stamps on white card stock...i colored the image with brushos by sprinkling yellow powder on to wet areas, skin and hair are also colored with brushos...text embossed on vellum...i stamped flowers on 2 corners with the flowers found from the same stamp set as the dress...just pearls in addition... =)

7 kommenttia

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan eteerinen tunnelma!

SirpaH kirjoitti...

Voi miten ihana :)

noora kirjoitti...

Aivan uskomaton kortti! En yhtään nyt ymmärtänyt tuota tekniikkaa...Saakohan siitä jossain vaiheessa jonkun videon taas:)?

Minna kirjoitti...

Herkkä. Ihana. Just rippitytölle sopiva.

Kikka Kainu-Lehto kirjoitti...

Huippukaunis, herkkä ja tasapainoinen!

Fairytale kirjoitti...

Ihana kortti. Keltainen on just yks mun lempiväreistä ja tää on ihanan voimakas keltainen vielä. Hyvin ideoitu kortti. Ja erittäin inspiroiva <3 Kohojauheet on mun lempparitarvike jos yksi pitäis valita. Ne on olleet mun messissä ihan alusta asti, eli kun tein ekan kortin niin embossasin vaan kuvan yksipuoliselle korttipohjalle silitysraudalla ja se oli siinä. Mun ekat itse tekemät joulukortit. On siitä jo aikaa n.17 vuotta :D

Daria kirjoitti...

This is so beautiful. Thank you for showing how you colored it.