hrat & rvat...


pari hääkorttia impression obsessionin stanssilla...taustat molempiin tehty itse, ylempi brushoilla ja alempi kohopastalla...simppelisti taas näin... =)

two wedding cards made with impression obsession die...backgrounds are self-made on both cards, upper one with brushos, lower one with embossing paste...simple and elegant... =)


1 kommentti

Fairytale kirjoitti...

Täähän oli sopiva johdatus :D. Mä nimittäin näin tälläisiä läiskiä eräässä Lavinia Stampin haastekortissa, ja yritin DI musteilla ja eri papereilla siveltimen avulla tehdä samanlaisia. Huonolla menestyksellä. Sitten tulin tänne, kun muistelin että sulla jotain läiskiä oli korteissa. Mutta tää brushohan olikin mulle ihan uusi tuttavuus, ja ihastuin heti. Mistähän tätä saa/hinta ja mitä paperia olis paras käyttää että tulee just tuollaista ilotulituksen näköistä?

Siitäpä juolahtikin mieleeni, että haluan joulukortteihin maisemataustaan aiemmin tekemäni uuvuttavan värittelyn vesisäiliösiveltimellä & DI musteiden sijaan päästä vähän helpommalla ja mikä oliskaan parempi kuin tälläinen räiskyvä taivas talviyönä sopivia värejä käyttäen.