mun art journal...


kun oon vähän laiska kuvailemaan mun art journal sivuja niin aattelin että otanpa pienen videopätkän ja näytän koko kirjan samalla...ihan sellaisena kuin se on...yhden sivun editoin pois kun se on hyvin henkilökohtainen...valmiissa sivuissa on päivämäärä leimattu ja sen näytän aina nuolen avulla...muuten siellä on sitten enemmän tai vähemmän keskeneräisiä sivuja...kaiken ylimääräisen maalin/musteen tms. pöydältä putsaan aina näille sivuille...oikeastaan vasta tämän vuoden alusta on alkanut sivuja tähän kirjaan syntyä, olen aiemmin tehnyt irtosivuja...kirja on pieni dylusions journal...mulle art journaling on sitä että saa tehdä ihan just sitä miltä tuntuu ilman sen enempiä miettimättä, testailla mitä mieleen juolahtaa...

jos on jotain ihmeteltävää jostain sivusta niin laitelkaahan kysymyksiä tulemaan...ja sitten pieni pyyntö: innostuisitko sinäkin näyttämään art journal-kirjasi, juuri sellaisena kuin se on?? laita viestiä kommentteihin jos inspiroiduit... =)

inspiroivaa viikonloppua!!

* * * * *

here's a peek inside my art journal...i'm lazy taking pitures of it that i decided to make a short video about it...just as it is...i did edit out a page because it's very personal...i've date stamped the pages that are done and i show you with an arrow where the date is...otherwise there are works in process...all leftover paints/inks etc. i use in these pages...i've actually started creating in this small dylusions journal this year, i used to make separate pages...for me art journal is freedom, freedom of creating whatever, testing what comes to mind...

if you have any questions about something i did please leave a comment...and then a small request: would you show me your art journal?? leave me a comment if you got inspired... =)


have an inspiring weekend!!

3 kommenttia

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Aivan mielettömän upea!

Puuhis kirjoitti...

Ihanaa , tätä oli todella mukava katsella. Minäkin olen löytänyt Art Journalin nyt tänä vuonna ja juuri siksi, että sillä voi kokeilla ja hupsutella ihan rauhassa.

Artin kuvaaminen on aina yhtä tuskaa, sivut kippurassa ja mulla on nyt vielä tosi iso kirjanen. Videoita työhuoneen pimeyden ja kaaoksen takia en ole innostunut tekemään. Mutta sivuja alkaa nyt tulla blogiin harva se päivä ja lupaan ottaa Art Journal-kirjaset 1 ja 2 mukaan seuraavaksi Askartelupirtille, jos joku haluaa niitä livenä katsella.

Joanne kirjoitti...

Wow Sanna, this is so amazing, thanx SO much for sharing your lovely journal. Your freedom of expression is amazing, so many lovely techniques, just beautiful. And, GREAT job on your video! Very professional. I loved it! Hugs, J.