tirppa...


tämä megaihq tirppa on dina wakleyn leima ja korttiini sen värittelin dylusioneilla. taustan tein ensin värjätyllä kirkkaalla kohopastalla (josta tulikin sitten ihan musta, kun piti tulla liila) maskin kanssa, kun pasta oli kuiva niin suihkin päälle samoja dylusions värejä kuin tirpassa. samoilla suihkeilla värjätty myös revityt kartongin palat. priman kukka myös värjätty ja hiukan kultavahalla korostettu.

 this lovely lovely birdie is a stamp by dina wakley and i colored her with dylusions. the background was made first with a crafter's workshop stencil applying colored clear embossing paste through it (it was supposed to be lilac but it turned out black), once dry i misted it with dylusions, with the same colors that i used to color the birdie. i used the same colors also to mist the torn card stock piece...andto dye the prima flower, a bit highlighted with gold wax.

 kortti osallistuu
this card participates toiloista alkavaa viikkoa!! =)

have a happy week!! =)


10 kommenttia

Apris kirjoitti...

Mahtis tirppa huikeissa väreissä.

lehtipollo kirjoitti...

Ihan mahtavat värit! <3

Milla kirjoitti...

UPEA!! Ihana tirppa ja upea kortti!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Upea!

koivuhiiri kirjoitti...

Superkaunis!

mileksi kirjoitti...

Huikeat super värit <3 Ihana kortti! Itse myös haaveilen tästä lintusetistä, kyllä se sieltä toivottavasti kohta saapuu! Ja myöhemminkin on parempi kuin ei milloinkaan :)

Kaisuli kirjoitti...

Ihana! Huikeet värit! :)

Craft Addicts - Tracy Evans kirjoitti...

Gorgeous card the colours are very eye catching and I adore the bird. Fantastic flower too. Thanks so much for joining in the Simon Says Stamp Monday Challenge. Tracy x

Alrik Gerlach kirjoitti...

Very nice.

Fairytale kirjoitti...

Wau, ihanat värit. Oikea väripommi. Tästä kortista saa voimaa <3