pitkästä aikaa videointia...

lupailin leimailutaivaassa demoillessa videon pätkää käyttämästäni akvarellimaisesta tekniikasta, tässä se vihdoin olisi... =)

when i was demoing at leimailutaivas, i promised to make a video about the aquarelle technique i was using, so here it finally is... =)ja pari korttia tekniikalla tehtynä...ylemmän kortin leima on magentan, alla olevan kortin hero artsin. taustapaprut molemmissa bobunnyn. lisänä timangeja.

and here are a few cards made with the technique...the stamped images are (on the upper card) by magenta and (on the lower one) by hero arts. papers by bobunny. diamonds added as finishing touches.  

   

ja vielä linkki jennifer mcquiren videoon
pumpun käytöstä...

and a link to video by jennifer mcquire about using spritzer...


aurinkoista viikonloppua!! =)

have a sunny weekend!! =)


6 kommenttia

Sirpa kirjoitti...

Kiitos. Hyvä vinkki!

Anitta kirjoitti...

Aivan upeat kortit. Ja hyvä tuo video tuossa yllä, kiitos.

Eleonora kirjoitti...

Kiitos videosta! Olipas hauska pumppu :)
Mahtavat kortit!!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Mainio video ja iiiihanat kortit!

Anonyymi kirjoitti...

Toimiiko tuo hiustenkuivain yhtä hyvin kuin se lämpöpuhallin? Kerran jossain videossa tekijä sanoi että hiustenkuivain ei sovi kohokuvioinnin kuivaamiseen, ettei ole kuulemma tarpeeksi tehokas tai voi olla liika tehokas..hmm..mahtoikohan ola vain mainospuhe? Kun ei millään viittis ostaa sellasta puhallinta, kun on muutenkin totta kamaa joka paikka täys.

SannaS kirjoitti...

heippa anonyymi!! videossa käytetty puhallin on nimenomaan kuumailmapuhallin, vaikka näyttääkin ehkä fööniltä... ;)
ja ei, se fööni ei olleskaan ole sama asia, se ei puhalla tarpeeksi kuumaa ilmaa sulattaakseen kohojauheen. jos käyttää itsetehtyjen "märkien" pohjien kuivaamiseen fööniä, menee siinä paaaaljon kauemmin kuin kuumailmapuhaltimella. itselle ainakin tuo kuumailmapuhallin on ollut todella tarpeellinen ostos, käytän päivittäin...en mainosta turhaan kuumailmapuhallinta, tekee "elämän" helpommaksi... =)