tonttuväki toivottaa...


tonttuväki toivottelee jouluterveisiään tällä kertaa 6 tuikun kortin muodossa...kuvassa vaan kuitenkin etukansi kun on laiska ja ei viitsi kuvata muutakuin kannen... ;) ...leimakuva on woj:n, leimattu mustalla archival inkillä, kuten tekstikin, ja väritetty di täyttöpulloilla. teksti on paperinauhan jouluisesta kalligrafia-setistä. karkkikepit on artemion haaraniittejä. punchatut lumihiutaleet on mustetettu reunoista, päällä lumitöhnää ja rock candy sticklesiä. kuvan päälle köytin vielä pätkän leipurinnyöriä. paprut on vähän vanhempaa echo parkkia.

here's the lovely woj elf wishing a merry christmas in a tea light candle card for 6 candles...i just didn't bother to photograph the inside... ;) ...image is stamped with black archival ink and colored with di refills. text is stamped with black archival ink too and it's from paperinauha's christmas calligraphy stamp set. candy canes are brads by artemio. punched snowflakes were inked around the edges, then covered with snow effext medium and rock cnady stickles. some baker's twine around the image. papers are by echo park.
  

   

* * * * *
kortti osallistuu
this card participates to

woj challenge #166 - no flowers allowed

* * * * *


sitten ei muuta kuin hyvää viikonloppua!! =)

that's all folks, have a great weekend!! =)


10 kommenttia

Eleonora kirjoitti...

Sulla tosiaankin on ollut siellä tuikkukorttitehdas! Ihana tämäkin :) Mukavaa viikonloppua!

Riina kirjoitti...

Tää on hieno :)

Maissi kirjoitti...

Ihana kortti, hyvää viikonloppua myös sinulle!

marion kirjoitti...

Love this one, fab card and the snowflakes are so lovely on this one. Thanks for joining us at WOJ and good luck, hugs Marion. PS I have a candy on my blog that you can enter if you want.

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Suloinen kortti ja värit ovat ihanat :)

Nonni kirjoitti...

Huippu! Ihanat värit ja tosi kivat koristelut. En muista olenko sinulle jo mainostanut blogissani pyörivää leimailtujen joulukorttien haastetta, mutta jos en niin tässä linkki...

http://korttikarkuri.blogspot.fi/2013/10/lets-get-inky-stamp-happy-christmas.html

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Anitta kirjoitti...

HEippa
Oli pakko laittaa sulle viestiä kun kyselin sitä mun tähti stanssia, se löytyi. Ostin askarteluhuoneeseeni valtavan avo hyllykön ja jouduin tyhjentämään puoli huonetta sen kasaamisen ajaksi. No pieni tähti stanssi löytyi silppupaperi likerikosta jonne oli varmaan tipahtanut. heh. Että näin.
Hyvää alkanutta viikkoa.
Ihania kortteja täällä jälleen. Itsellenikin varasin valtavasti tuikkuja mutta en ole yhtään tuikkukorttia tehnyt, vielä. 8)

anna kirjoitti...

oijoi miten herkut värit <3 ihana kortti ja varsinkin karkkikepit on lähellä miun sydäntä... ;)

Henna kirjoitti...

Aivan ihana kortti mahtavilla sävyillä :)

Karin Trollkatta Lilleseth kirjoitti...

Such a beautiful Christmas card you`ve made Sanna and lovely coloring :-)
Thanx for joining at Whiff of Joy Challenge and good look :-)
Hugs from Karn ***