pari paitaa ja krakat...


mä jotenkin kovasti tykkään tuosta stämpelkällannin leimasta, niin simppeli ja saa helposti miehelle/pojalle kortin aikaan. tässä pari rippikorttia kyseisellä leimalla. molempiin kortteihin kuvat on väritetty di täyttöpulloilla. ylemmän kortin paprut on making memoriesin. lisänä parit ruusut ja timangit. mustaa maaliakin tuli vähän roiskittua. alemman kortin tausta on hero artsin leimalla leimattu ekolle. lisänä teippejä, nappeja sekä chipboard kamera.

i really love the shirt ant tie stamp a lot...so simple and easy to make cards for boys and men. here are 2 confirmation cards made with it. i colored the images on both cards with di refills. papers on the upper card are by making memories. a few roses and diamonds. and some black paint splattered on. the background on the lower card is stamped with hero's stamp on craft. then some tape, buttons and a chipboard camera.


8 kommenttia

Maiju kirjoitti...

Vau, aivan ihania kortteja ja toden totta, tosi kiva tuo leimasin!

Paula | Pammu kirjoitti...

Mäkin tykkään kovasti tosta leimasta!
Tykkään molemmista korteistakin! ;)

Marsku kirjoitti...

Upeat kortit!

Henna kirjoitti...

Hauskat kortit ja tuo leimasin on kyllä monikäyttöinen. Miehille on ainakin minun vaikeampi tehdä kortteja..

Milla kirjoitti...

Hienot kortit! Ekan värikombo on aivan huippu <3 ja tuo Heron taustaleima niiiin puhuu mulle.... *vastustaa, vastustaa* ;D

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kerrassaan UPEITA

Eleonora kirjoitti...

Moikka Sanna :) selailen blogiasi pitkästä aikaa ja en kyllä tiedä mitä kommentoisin muuta kuin MAHTAVAA! Niin paljon taas energistä, pirtsakkaa ja niin taidokasta! :) Toivottavsti nähdään pian!

mehilainen75 kirjoitti...

En voi kuin yhtyä Elinan sanoihin :)
Taidoikkaita kortteja blogin täydeltä. Jospa omakin inspiraatio palaisi selailemalla näitä muiden taideteoksia!