p*skarteluhaaste #186

uutta p*skista ilmoille, tällä viikolla on haasteena kirkkaat värit...itse tein bia-kirjasen heron kukkaleimalla, sekä etu- että takakansi on samanlaiset. aloitin sillä että leimasin kukan mustalla ja embossasin kirkkaalla jauheella. värit suihkin päälle dylusions suihkeilla. pikkuisen vaan leimailua lisää päälle kaisercraftin ja hampton artin leimoilla. =)

a new challenge is published at p*skis, this week we wanna see bright colors in your creations...i made a bia booklet, both the front and back covers are the same. i stamped the hero arts flower with black and embossed with clear powder. colors i got by misting them with dylusions ink sprays. just some stamping with kaisercraft and hampton art stamps in addition. =)

7 kommenttia

Apris kirjoitti...

Waude. Mieletön värin hehku. Upea. Itsekin aloitin eilen korttia, joka saattaisikin sopia tähän haasteeseen. Pitää vaan tehdä valmiiksi asti.

Unicorn kirjoitti...

Tosi kaunista! Olet kyllä niin järjettömän taitava, että en voi kun ihmetellä kuinka tämänkin työ on taas tehty... :)

Milla kirjoitti...

Upeat värit, oikeaa väriterapiaa!

Paula | Pammu kirjoitti...

Huikean värinen! Toi kukka on mahtis.

Fairytale kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Ai sinäkö tätä P*skarteluhaastetta pidät? Tästä sinun kortistasi sain inspiraation omaan korttiini. Ihanasti olet saanut häivytettyä värien rajat eli kuten hienosti sanotaan, laveerannut. Kerrotko vähän miten olet sen tehnyt? Tämä on kertakaikkiaan ihanan värinen kortti. Muistan sut parista tapaamisesta kun olet ollut demoilemassa. Toivottavasti tavataan vielä =).

Fairytale kirjoitti...

Ai niin, sitä vielä piti kysyä, että miten saat tähän bloggeriin tämän ponnahdusikkunan kommenteille vai onko riippuvainen ulkoasusta? Että kaikkiin ei sitä välttämättä saa...

SannaS kirjoitti...

heippa fairytale!! ei, p*skarteluhaaste ei ole minun, vaan merjan ja pammun emännöimä haaste on tämä, kuulun vain nykyisin dt-porukkaan.

itseasiassa tämä työni ei ole kortti vaan bia-kirjanen, ja en ole värejä laveerannut mitenkään vaan käytin ainoastaan mustesuihkeita jotka sekoittuivat toisiinsa suihkuttaessa, joten siksi ei mitään rajoja ole näkyvissä.

näet tästä tekemästäni videosta esimerkin miten noita suihkeita olen käyttänyt ja rajat häviävät ilman laveerausta: http://korttipajasannas.blogspot.fi/2012/08/sita-saa-mita-tilaa.html

kommenttikentän saat itse määritelty blogisi asetuksista minkälainen se on...asetukset, tekstit ja kommentit, kommentin sijainti - tässä kohdassa alasvetovalikosta voit valita esim. ponnahdusikkunan (joka minulla on tässä blogissa käytössä). muista painaa valinnan tehtyäsi sivun oikeassa yläkulmassa "tallenna asetukset" niin tekemäsi muutokset tulevat voimaan. =)