koruja...

ylläriylläri, vähän koruilua meikäläiseltä vaihteeksi...kaikki korut on tehty fimon valkoisesta ilmakuivuvasta massasta...sydän-avaimenperä on tuollai muotopuoli, semmoi mun makuun. ensin punaista maalia kerros, sitten mustaa, jonka pyyhin suurimmaksi osaksi pois että se jäisi vaan koloihin. viimeistely leimaamalla kaisercraftin leimalla mustalla archival inkillä.

rannekoru on tehty leimaamalla kukka märkään massaan. massan kuivuttua maalasin korun akryylimaaleilla. punaiseen ja siniseen maaliin on sekoitettu multi-medium glossya että sain vähän kiiltoa maaliin.

vihreä kaulakoru on tehty taas leimaamalla märkään massaan kuvio osittain isolla taustaleimalla. massan kuivuttua maalasin riipuksen ensin mintunvihreäksi. sitten mustalla maalilla kerros taaskin pyyhkien suurin osa pois maalin ollessa märkää jotta tummuus korostaisi koloja. sitten halusin vähän metallinhohtoa riipukseen niin harjasin päälle heirloom gold perfect pearls jauhetta märällä siveltimellä. loppusilaus riipukselle tehty multi-medium glossylla pinnan "kiillottamiseksi ja sinetöimiseksi".

nahkanyörejä ei löydy tällä hetkellä paperinauhan nettikaupan puolelta, myymälästä löytyy niin ottakaahan yhteyttä kauppaan nyörin puutteessa. =)



3 kommenttia

Merkkari kirjoitti...

No jopas jotakin, koruja sulla :D Toi sydän on ihku, just sopiva tuollaisena 'muotopuolena' myös mun makuun siis ;)

Katjuska kirjoitti...

Sairaan hienoja :)

noora kirjoitti...

Hienoja koruja!!! Toi alin on aivan mun makuun! Tuli jotenkin semmoinen kaihomieli ja ikävä Intiaan!!?