pari jouluista korttia...

pari jouluista vintagekorttia kaiser craftin jouluisista kuvista...saman paperin eri puolilta ovat siis kuvat. ylemmässä kortissa iiiihana säkkikangas papru on glitzin, osaset kehystetty timpan kraft corella. teippiä ja nappeja lisänä, sekä tuo megaihq lumitähti rosetti (timpan uusimpia stansseja). en oo erityisesti ees rosettien perään muuten, mutta tuo lumihiutale on minusta huiman kaunis, niitä tulee väänneltyä ihan huvikseen ;) rosetin takaa pilkistää vielä muutama studio calicon kangapintainen kuusi-chipboard tarra, jotka on värjätty itsetehdyllä mistillä (ruskea di+heirloom gold perfect pearls).

alemmassa kortissa ison 12x12 arkin taustapuolelta iso pukki on vaan pilkottu osiin, reunat mustetettu ja kiinnitetty ekokartongille (josta reunat ressattu), siitä sitten punaiselle korttipohjalle. simppeliä kyllä joo, mut oli vaan ihan pakko kun minusta pukki näytti hurmaavalle.





ihanaa iloista viikonloppua, huomenna tampereen messuhuumaan!!! =)

have a happy weekend!! =)

11 kommenttia

Merkkari kirjoitti...

Toi joulupukki on kyllä tosi ihana, just passeli kortti sille :) Sama rosettistanssi minullakin odottelee kokeilua... :D Se on vain niin kaunis :)

Mervi kirjoitti...

Oi tuo joulurosetti alkaa näyttää herkulliselta!
Ja on vaan niin ihania joulupapereita ettei niitä raaski peittää;-))m

Anitta kirjoitti...

Juu kaunis rosetti minunkin mielestä. Ja tosiaan kiva tuo iso kuva ja käy hienosti tällaiseksi kortiksi. TYkkään !

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upeita kortteja ja ihana rosetti.

AnniK kirjoitti...

Kauniita Joulukortteja! Superkaunis tuo uutuusrosetti.

Merkku kirjoitti...

Voi pyssyt miten ihania kortteja!
Jokohan tuota Timpan rosettistanssia on saatavana jostain?

Johanna kirjoitti...

Aivan mahtavia joulukortteja! Upea on kyllä tuo rosetti ja sopii mainiosti tähän vanhaan tyyliin. Ja hienosti keksitty tuo ikkuna pukin päälle: hieno kuva sellaisenaan with twist ;o)

Unicorn kirjoitti...

Hienoja molemmat! Tuota ruudukkohommaa täytyykin kokeilla vielä joskus :)

Henna kirjoitti...

Huippukauniita ja aikas mahtavaa tuo juuttikangas paperi. Katoisn jo oletko laittanut "oikeaa" juuttikangasta korttin :)

Karita kirjoitti...

Ihania joulukortteja!!!! Niin vintage - mii laik!! :)

So-nija kirjoitti...

Äh, oon ollut laiska vierailija viime aikoina. Nyt koitan skarpata ja jopa kommentoida! Ihania juttuja taas on blogissasi. Mutta nämä jouluiset kortit ovat kyllä ihan ykkösiä :)