magnoliahaaste #112

tervehdys!! nyt tilkkutäkkeillään magnoliahaasteessa...korttiini kaivelin vanhojen väriteltyjen kuvien varastosta seilori-edwinin. taustalle tilkkutäkki on koottu magnolian ja bazzillin kohokuvioidusta papereista. timpan kelloa stanssailin ja pilkoin myös taustaan. kulmiin eyeletin ja niistä juutinarua pujottelin. kortin tein sitten loppujen lopuksi telinekortiksi, niin ettei valkoista pohjaa näy ollenkaan päällepäin. =)

hi!! a new sunday and a new challenge at magnoliahaaste...patchwork. to my card i dug an old colored image from stash. patchworked papers by magnolia and bazzil. i die-cut tim's weathered clock to the background and cut to pieces.to the corners i put eyelets and then threaded jute twine to them. finally i decided to make this to an easel card, and made it so that the white base wouldn't show at all. =)
5 kommenttia

AnniK kirjoitti...

Kauniinvärinen kortti, toi mieleeni tuulahduksen kesästä :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana! Upeat värit ja hienot koristeet.

Eleonora kirjoitti...

Onpas hieno seilori-meininki!! Ihastuttava :)

Marjorie kirjoitti...

Tämä on kyllä niin ihana! Upeasti väritetty kuva, ihania yksityiskohtia, kaunis tausta... Ja nuo stanssatut kellotaulut ovat niin upeita, olen niitä ihastellut korteissasi :)

Catra84 kirjoitti...

Olis kyllä ihana saada tuommoinenkin kortti postin mukana! Varmasti ilahduttaa saajaa! Kaunis!