hunk...

tässä blogissa on näköjään meneillään joku epävirallinen stampotique-viikko kun näitä nyt tuppaa joka päivä, no minkäs sille mahtaa kun ovat niin ihquja leimoja... =)
leimakuva leimattu mustalla archival inkillä ekolle, ja reunoille leimailua sekä perfect pearls roiskeita. taustapaperi on timpan kraft resistia ja käsitelty timpan kirjasta ccc2 löytyvillä ohjeilla. mustat palaset on timpan kraft corea hiottuna ja kaistale kuvan alla on pistelty timpan piikillä. lisäksi tähän korttiin löysi tiensä teippejä, nappeja, ekosta lävistetyt mustetetut tähdet (rock candy sticklesöity myös) ja klemmari. distress inkeistä käytetyt sävyt on picked raspberry ja salty ocean, reunoja hiukan walnut stainilla. =)

i think this is an unofficial stampotique week here in my world as they seem to appear in all my cards this week, well what you gonna do when their just so adorable... =)
hunk is stamped on kraft with black archival ink, edges stamped and inked with distress inks, some splatters made with perfect pearls. the paper is tim's kraft resist on which i used techniques found from tim's book ccc2. black bits are tim's kraft core sanded and the piece behind the image is pierced with tim's craft pick. also tapes, buttons, punched inked stars (also stickled with rock candy) of kraft and a paper clip found their way in this card. distress ink shades used in this card: picked rasberry, salty ocean and some walnut stain on the edges. =)

kortti osallistuu
this card participates to 

ccc2 #19 - page 41
simon says stamp&show - inspired by summer distress
14 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Tää on hiano! Toi heppu on ehkä mun suosikki noista leimoista! Niin symppis, mutta hieman yksinäisen oloinen. Kiitos muuten demoista lauantaina, avarti kyllä lisää noiden suihkeiden käyttöä.

Riikka kirjoitti...

Hieno kortti! Ja voi ei, mä missasin demot - unohdin täysin :/

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Mielettömän hienot värit ja yksityiskohdat ja kokonaisuus, no okei, koko kortti on tosi ihqu :)

Niinu kirjoitti...

Jos tuo edellinen olin minä niin tää vois sitten olla mun mies:D
Mahtava leimakuva - ja sä oot tehnyt siitä vielä mahtavamman! Upea miljöö tyypillä:)

Mynnette kirjoitti...

I LOVE the map with the colored overlay!!! And all your little additions are amazing! GORGEOUS! :)

Granne kirjoitti...

Jälleen yksi "kauhean" ihana kortti. Rohkaistuin itsellenikin yhden leimoista ostamaan, saa nähdä riittääkö taidot korttiin asti... Mutta niin kyllä näistä sinun korteistasi tykkään, :)

May kirjoitti...

Love your take on this! great colors and texture with the stamping and such. Thank you for sharing and for joining this week at Simon Says Stamp and Show!

Marjut kirjoitti...

Ihan huippu kortti. Ihana tuo leimasin.

Merkku kirjoitti...

Viitaten aikaisempaan kommenttiini: Mestariteos!

Riina kirjoitti...

Terve pitkästä aikaa! En oo juurikaan ehtiny blogimaailmassa pyörimään - nyt oon sitte pienellä kierroksella salaa työnantajalta ;)

Vautsi mitä hienouksia täältä löytyy. Toinen toistaan upeampia. Ja nää leimat on kyl huippuja. Munkin pitäs korkata yks kissa...

Tuikku kirjoitti...

Minun blogissani on sinulle jotain,ole hyvä :) Ihailen näitä sun kortteja usein,kaikki ovat niin ihania :)

Sandra Mathis kirjoitti...

Hmmm...interesting. I can't decide if I like it or not, but it's definitely interesting and unique. :-)

Have a good weekend!

S.

Annika kirjoitti...

Mahtava! Ihan loistava kortti kaikenkaikkiaan :)

Milla kirjoitti...

Kyllä Hunk on hunky, ei siitä mihinkään pääse! ;D Ihana kortti!