pari rippikorttia...

pari rippikorttia näytille... molemmissa käytin greeting farmi poitsua...ylemmän kortin kuva on väritetty distress inkeillä. paperit cosmo cricketin. lisänä dymotettu teksti, muutama ruusu, alemmasta kortista ylijäänyt käsitelty tähti ja hauska ukko-klemmari.

here are a few confirmation cards...i used a greeting farm stamp in both of them. the image on the upper card is colored with distress inks. papers by cosmo cricket. in addition "dymoed" text, a few roses, a left-over star from the card below and a funny dude paper clip. 

tämän kortin poitsu on väritetty h2o väreillä. paperi bobunnyn. nappeja ja kierrätyskartonkia...sekä tähden puolikkaita samasta harmaasta kierrätyskartongista, jotka on maalattu distress crackle paintilla rock candy. teksti taas dymotettu. 

the dude in this card is colored with h2os. paper by bobunny. buttons and gray recycled card stock...also some half-stars of the same gray which were painted with rock candy distress crackle paint. 

8 kommenttia

Hilkka kirjoitti...

Oijoi Sanna, nää ovat sitten tosi mageet;-)

Seikku kirjoitti...

Ihania nämä rippikortit! Pojille kun on ainakin minun mielestä tosi vaikeeta tehdä nättejä kortteja ilman, että ne näyttävät imeliltä. Nämä on tosi hyviä, miehekkäitä ja persoonallisia. Väritykset on aivan upeita!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upeita kortteja ja upeat väritykset. Ihana toi klemmariukkeli.

AnniK kirjoitti...

Mahtis kortit, sopivat nuorille rippilapsille.
Ihana ukko-klemmari!

Riina kirjoitti...

Hienoja kortteja taas :)

Sara H kirjoitti...

Tosi ihanat rippikortit =)Kiva tuo klemmari =D

Taru Jehkonen kirjoitti...

Upeita kortteja. Täällä tullut taas shoppailua ja odotan kauhulla niitä kaikkia paketteja.... hym.... kun saisin tuon skräppäysprojektini valmiiksi (2 niistä monesta), niin pääsisin taas pitkästä aikaa värittelemään ja tekemään kortteja vanhaan tuttuun malliin... alkaa himotuttamaan jo, kun taukoa ollut vähän liikaa!

TaijuS kirjoitti...

Hienot rippikortit olet tehnyt!