poikkeus...

...vahvistaa säännön kun meitsi postaa lauantaina... ;)
sain eilen tehtyä pitkään hyllyllä maanneen taulupohjan valmiiksi. kaikenlaista on sille jo aiemmin yritetty, mutta keväällä laitettu kerros gessoa pelasti tilanteen (jääskraballa loin tekstuuria). sitten väriä pintaan on saatu inktense blockseilla ja akryylimaaleilla. itse tykkäsin ja jopa mieskin diggasi. kipaisin jo hakemassa muutaman taulupohjan, jos saisi tälle pari kaveriakin. iloista viikonlopun jatkoa!! =)

yesterday i finally finished a canvas that's been lying on the shelve for some time, this is my very first one. i tried something completely different on it before. in the spring i covered the old base with a good layer of gesso and added some texture on it while it was wet. the colors are achieved with inktense blocks ans acrylic paints. i really like this and even my hubby thought it was nice. i already went and bought a couple canvases more, i think this needs a couple of friends. hope your enjoing your weekend!! =)

15 kommenttia

Puuhis kirjoitti...

Kaunista. Tuo jääskraba tuo kivaa tunnelmaa.

Taru Jehkonen kirjoitti...

Upea värimaailma, kokonaisuus ja tunnelma. Tykkään niiin..... ehkä mäkin jotain taulukokeiluja teen vielä joskus... yritän saada edes alkuun tuon mun oman kyhäämäni srt journeyl kirjani....

Minna kirjoitti...

Huikean kaunis:)

AnniK kirjoitti...

Mahtavan värikäs taidepläjäys !

Maaret kirjoitti...

Täydellinen !

Sara H kirjoitti...

Kerrassaan upea =) Wau!

Carkki kirjoitti...

Tämä on kyllä niin upea teos, palattava tätä aina uudelleen ihailemaan, tämä taitaa olla jo kolmas kerta :) Olet tosi lahjakas !

Katjuska kirjoitti...

ihana, ihana niin :)

Leikkaan Mervi kirjoitti...

ihania töitä, tämä todella kaunis ja herkkä;-))m

Pihku kirjoitti...

Oi ku nätti!
Ja kiitos myös kauniista kortista!

CuddlyBunny kirjoitti...

This is truly breathtaking! Beautiful, bright colors and soft style. Lovely!

kissinia kirjoitti...

A-D-O-R-E!!!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana! Upeita kukkasia ja kauniit värit.

Salma kirjoitti...

Kertakaikkisen upea taulu!!!

taru76 kirjoitti...

Upea! Lisää näitä!!!

Mulla on ollut muutama taulupohja kaapissa "aika pitkään"... netissä on nähnyt niin ihania, että oma kynnys sen kuin kasvaa ja kasvaa : ) Mun tavoitteena tosin ei ole välttämättä mikään esittävä tekele.