magnoliahaaste #97

tämän viikon magnoliahaasteessa tulee käyttää lumihiutaletta. minä pilkoin omani osiin ja tein niistä "levää". ja jotta uskoisit että nuo levät on lumihiutaleen sakaroita niin kurkkaa tänne, niin näet hiutaleen kokonaisena. aloitin siis siitä että leikkelin lumihiutaleita osiksi ja liimasin pohjalle. päälle kerros gessoa ja sen kuivuttua levittelin pohjaan monen sävyisiä akryylimaaleja. pohjalle myös leimailin kuplamuovilla sekä ympyröitä kimalleliimapullon korkilla valkoisella maalilla. sitten hiukan hioin noita lumihiutale-leviä paremmin näkyväksi, ei auttanut niin otin huopakynän avuksi ja piirsin ääriviivat niitä korostamaan. lopuksi levittelin koko pohjalle rock candy sticklesin. ja ihan viimeiseksi liimasin levien päälle ohutta valkoista ompelulankaa, niin että ohensin liimaa hiukan vedellä ja "liurotin" sormissa lankaa siinä vesiliimaseoksessa ja painelin tagiin kiinni. kuva on väritetty h2o väreillä ja sen reunoilla myös rock candya. meriheposen kuplat on pieniä kirkkaita helmiä. nyt myönnän itsekin, tuli vähän väännettyä. =)

in this week's magnolia challenge we want to see snowflakes. i cut mine in pieces and made alga of them. and if you don't believe that those really are snowflakes then click here to see the flakes in whole. i started by cutting snowflakes in pieces and gluing them to the tag. then i painted on a layer of gesso. then a few layers with different colors of acrylic paints. i also stamped on the tag with bubble wrap and sircles with a stickles bottle cork with white paint. then i sanded the algae to make them pop from the background, but that didn't work so i doodled around them with a felt pen. finally i added rock candy stickles to the whole tag. and the very last thing i did was adding very thin yarn to the background by making a water and glue mix and working that mix to the yarn with my fingers and putting it on the tag. the seahorse is colored with h2os and on the edges of the image is also rock candy. for the bubbles i added tiny clear pearls. =)

21 kommenttia

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Aivan mielettömän upea! Ihanat värit ja hauskan kuuloiset tekniikat.

Maria K kirjoitti...

Waaau mikä tagi,tuo lumihiutalelevä on super mahtia ;)!

eva kirjoitti...

How beautiful

Mini kirjoitti...

Se vääntäminen kyllä kannatti :D. Lopputulos kun on aikasta upea!

Tintti kirjoitti...

Aivan huikean hieno kortti, mistä kummasta noita ideoita sulle oikeen kumpuaa?

Maaret kirjoitti...

WOW, sanon minä:):)

Kaisa kirjoitti...

Kekseliäs tapa käyttää noita lumihiutaleita. Hieno!

Salma kirjoitti...

Aivan upea, sä olet kyllä oikein taitava taiteilija näissä hommissa!

Suski kirjoitti...

Siis tämä on niin ihana! Miten sä aina keksitkin kaikkea uutta;)

Marjut kirjoitti...

Upean upea, tosi kivasti ideoitu.

Maissi kirjoitti...

Tämä on kyllä upea, piti oikein katsella pidempään :)

kissinia kirjoitti...

...simply adorable seahorse! hugs, kissinia

Sanna kirjoitti...

Aikamoinen työ, ja upea lopputulos.
Mahtava idea tuo lumihiutaleen pilkkominen.

ninarsku kirjoitti...

Mageeeeeeee! Heti kun luin että oot käyttänyt lumihiutaleita, niin ne bongasin ruohoista. Mahtava idea.

Sanna kirjoitti...

Todella hieno, toisinaan "vääntäminen" kannattaa :).

Piia kirjoitti...

Yhdyn muiden sanoihin. Excellent!!!
On sulla ideoiota ja ajatuksia, liimatut langat, pilkotut lumihiutaleet, kuplamuovit. Kiitos, opin tekstistäsi jotakin.... Ostin aikoinaan Virosta gessoa ison purkin, mutten tiennyt sille käyttöä. Käytät sitä siis kiinnittääkseni akryylimaalit. Mihinköhän muuhun sitä voisi käyttää? Ehkä opin tietämään aikojen saatossa.

Sannalle oikein loistokasta ja idearikasta päivää toivottelen!
t. Piia :)

Milla kirjoitti...

Loistoidea nuo levät! :) Ihanat värit ja kimallukset :)

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Wow, mieletön oivallus;-))m

Kemppis kirjoitti...

Upea! Sinulla sitten löytyy ideoita ja luovuutta niiden toteuttamiseksi.Mahtavia juttuja teet!

SannaS kirjoitti...

kiitos Piia!! =)
gessoa käytän itse milloin mihinkin, monesti jopa ihan valkoisen maalin asemasta, mutta periaatteessahan gesso on siis nimenomaan pohjuste maaleille.

Marsku kirjoitti...

Siis minä täällä nyt taas äimän käkenä ihastelen näitä sinun upeita luomuksiasi! Kertakaikkisen kauniita, tuo perhos tagikin IHANA! Olet niin luova ja taitava!