i looooove NY...

tagilla viikko alkaa...simon says stamp&show haasteessa piti inspiroitua joko lontoosta, pariisista tai new yorkista...inspiraatiota ammensin isosta omenasta...vähän kaikennäköistä on taas viännetty ja väännetty...en taida ees kehata kertoa... ;)
iloista alkavaa viikkoa!!

this week starts with a tag...at simon says stamp&show challenge you can take your pick of london, paris or new york...i got my inspiration from the big apple...a whole lot of everything going on here... ;)
have a happy week!!


*EDIT*

kiitos kysymästä miten tagi on tehty...tässä tarinaa...tämä on nyt sitten pitkä outo juttu, mutta tagi on tehty seuraavasti: aloitin sillä että levitin pohjaan kiviefektiainetta. sitten yritin kuvansiirtona saada sanakirjan sivua tuonne taustalle kuitenkaan siinä mitenkään erityisen hyvin onnistumatta, vähän jäi kuiteskin. sitten talot on tehty dreamweaverin mattamustalla embossing "tahnalla/pastalla" palettiveitsellä levittäen ainetta talojen muotoon. annoin aineksen tovin kuivahtaa ja sitten otin askarteluveitsen, jolla raaputin ikkuna-aukot ja talojen väliin raot. sen jälkeen otin käyttöön inktense blocksit, joista sinistä ja aniilinpunaista väriä hinkkasin vähän askartelualustalle, viereen suihkautin hiukan vettä jossa kostutin sormen, otin väriä ja levittelin tagiin. jossain vaiheessa taisin hinkata aavistuksen blockseja myös suoraan tagiin ja suihkuttelin vedellä värin leviämään. kirjaimet on leimattu stamp campin kirjainleimoilla mustalla archival inkillä. sydän on reprintin haaraniitti. viimeiseksi kaipasin vielä täytettä tagiin ja tein liput. leimasin 3 lippua timpan leimalla erilliselle paperille, värjäsin niitä distress staineilla, suihkautin kerroksen goosebumpsia ja hinkkasin vielä ruskeaa distress inkkiä pintaan, kiinnitin ne tagiin timpan nitojalla. minähän sanoin että tämä oli pitkä ja outo juttu... ;)

here's a loooong story how the tag was made...please shout out if you want me to try to translate it in english.... =)

18 kommenttia

Maaret kirjoitti...

Magee tagi !

Marjokoo kirjoitti...

Oi oi, tästä minä tykkään :)

Johanna kirjoitti...

Hienosti viännelty! Hyvältä näyttää. I looove NY too ;o)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upea! Ihana sydän ja pääsyliput.

Sara kirjoitti...

Tuo on kyllä cool tagi! Tykkän potenssi 100 =)

Milla kirjoitti...

Upee!!! Mutta et sä oikeesti voi tehdä noin hienoa tagia ja sitten jättää kertomatta, mitä siihen meni ja miten..! Mää haluun tietää, mää haluun tietää! :D

Candy C kirjoitti...

Very cool tag! I love your background...the text and then the washed background over it. The skyscrapers look great as do Tim's tickets that you've added. I love NY! Thanks so much for joining us at Simon Says Stamp and Show. <3 Candy

kissinia kirjoitti...

Wow! What a stunner! Love every single thing about it! Well done!

ellen vargo kirjoitti...

Love your tag! Looks fabulous! The book-text background is amazing - thanks for sharing your art with us at Simon Says Stamp and Show! Ellen :)

Anonyymi kirjoitti...

Komea! :)

Helen kirjoitti...

Great background but I love the whole tag!

Kaisa kirjoitti...

Hiano!!

MInna kirjoitti...

Super magee...

taru76 kirjoitti...

Upea tagi!!! Muakin kyllä kiinnostaisi kuulla, onko talot leimattu vai itse kyhäilty : ) Taustasta tulee ihanasti teksti läpi, se on ilmeisesti sinne leimattu alle...?

Merkkari kirjoitti...

Jee, hiano! ;)

Kyselit niistä pikkuleimasimista... Hivenen oli väärillä jäljillä, kyseessä on nimittäin kaisercraftin taustaleimasin, joissa postimerkkejä riittää :)Mustetin vain haluamani ;)

taru76 kirjoitti...

Kiitos sepustuksesta! Siis, eihän tuo ollu sulle mitenkään outo juttu : )
Nuo talot on todella ihanat!!

Pammu kirjoitti...

Mahtis! Ja aina pitää kertoo miten oot mitäkin tehnyt, että mää voin ihastella ja huokailla ;D

Terry kirjoitti...

Really cool tag you made thank you very much for sharing it with the DT from SSS and S. Hugs Terry xxxx