magnoliahaaste #84


magnoliahaasteessa on tällä viikolla jälleen luonnoshaaste tarjolla...kannattaa käydä kipaisemassa haasteen blogissa, sillä olemme myös saaneet DT joukkoihimme täydennystä...omaan korttiini värittelin sydämiä kantavan tilda distresseillä, reunoille muutama lumihiutale. paperit on martha stewartin, tuo mustalta näyttävä paperi heti tildan takana on foliopäällysteinen ja kiiltelee siis kuvassa vaan mustana. lisäksi sitten vaan yksi kukka maalattuna helmiäismaalilla lehtineen.

we are offering a sketch this week at magnolia challenge...you might wanna check out the challenge blog as we have gotten reinforments to our dt...to my card i colored the heart carrying tilda with distress inks. papers are by martha stewart, that black looking paper is covered with foil and is really red, so only in the pic it looks black. in addition one flower painted with pearlizing medium with leaves.8 kommenttia

Leikkaan Mervi kirjoitti...

kaunis väritys;-))m

Milla kirjoitti...

Upeat värit!

Lumituulia kirjoitti...

Tykkään kanssa värityksestäsi! Hieno kokonaisuus, jossa yhdistetty kivasti eri värisiä papereita.

Raisa kirjoitti...

Niin paljon kaikkea ihanaa täällä taas! Meillä kun on ollut tuon netin kanssa ongelmia, tai siis ei oikeastaan nettiä ollenkaan kuukauteen, niin luulin jo eksyneeni, kun tänne nyt pääsin, sulla on uudet hienot sivut ja upea bannerikin :)

Hilkka kirjoitti...

Oi miten hienot väritykset:)) Niin ja upeat kortit kans:))

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upea kortti! Ihanan talvinen olematta jouluinen.

Marjorie kirjoitti...

Ihana, tunnelmallinen kortti! Tuo Tilda-leimasin on ihana, sitä haaveilen itsellekin!

Kaija kirjoitti...

Raikas,kuitenkin juhlavuutta,täydellinen väritys!