p*skarteluhaaste #115

huhhuh...olipa urakka...mutta p*skis siis viimein valmis...kortti nyt sinällään ei erikoinen ole mutta vastoinkäymiset matkan aikana saivat välillä epätoivon valtaan. ;) eli kunkkasia olisi nyt ja runsaasti. tein tuikkukortin mutta sisälleen rasia saikin lisää kukkia. tuo mehiläiskennon näkoinen kirjepapru on superihanaa pink paisleen paperia, joka on siis alkuperältään valkoinen (painatukset pohjalla kuuluu paperiin), jossa kohokuvioituna resist-pintana ovat nuo "kennot". paperin värjäsin distress stainilla antique linen. noihin "kenno" kohtiin muste ei siis tartu. ihan vaan sivuhuomiona, että mielestäni kesti tosi hyvin tuon stainin kosteuden eli ei kupruillut. kaikki reunat mustetettu ruskealla distress inkillä musteenlevittimen kanssa. punainen paperi mme:n. ruusut saivat kannessa päälleen kunnon kerroksen rock candy sticklesiä.

phew...this was a handful today...but finally managed to get it done...the card ain't nothing special but the road making was painful. ;) so here are flowers to p*skis and lots of them. i made this to tea light card and the box inside i filled with roses. the gorgeous old post card paper is by pink paislee and the white areas of it are resisted. at the beginning the paper was white, i "stained" it with distress stain antique linen. ink can't get to those resisted areas. as an observation i add that i think i took the moist stain really well, didn't crumble at all. all edges inked with an ink blengding tool and brown distress ink. the red paper is by mme. the roses on the cover got a good coat of rock candy stickles.
tuotteita löytyy paperinauhasta...
supplies from paperinauha...






InLinkz.com


*EDIT*
pieni linkkivinkki vielä...
click here to see something amazing...

26 kommenttia

Maaret kirjoitti...

HUIKEATA, tässä kortissa on todella sitä "jotakin". Kokonaisuus on ihanan romanttinen, hillitty ja hyvin hallittukin, tämä sulatti sydämeni!

Riina kirjoitti...

WAUDE! Tää on nii-iin hieno! Huolellista työtä ja tää toimii :)

Sara H kirjoitti...

Wau! Johan löytyy kukkasia!!! Tosi kaunis kortti!

Minna kirjoitti...

Lopputulos on kaikkien vastoinkäymisten arvoinen. Paperi on just niin upea kun kerroit.Tykkään!!!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Aivan mielettömän kaunis! Ihania yksityiskohtia ja upea kokonaisuus.

Merja kirjoitti...

Mahtava! Ja paljon muitakin huikeita adjektiiveja… Mee laiks!

Henna kirjoitti...

Tää on mielettömän kaunis!

ErjaM kirjoitti...

Tosi ihana kortti.

Eleonora kirjoitti...

Tämä on todella todella kaunis!! Aivan ihanan herkkä kokonaisuus!

kissinia kirjoitti...

This is so beautiful! Good job! Hugs, kissinia

fatmonica kirjoitti...

i love this.It's gorgeous!

Marjut kirjoitti...

Mielettömän ihana ja niin upeat kukkarykelmät.

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Tuo kennopaperi on aivan alyttömän ihanaa! Ja tietysti koko kortti on aivan mahtava :)

Hilkka kirjoitti...

Mahtavaa Sanna, WAU, WAU!!!!!!!

Marika kirjoitti...

Wow!!!

mummeli kirjoitti...

Aivan upea korttisi jälleen. Mutta vielä upeamman yllärin kyllä järjestit mulle. Yritin kyllä arvailla kaikki mahdollisuudet kuka oli tämän jutun takana mutta ei onnistunut. Olin aivan sanaton. Lämmin kiitokseni Sanna, tuotit minulle niin ison ilon etten sitä olisi kyllä siitä tarvinnut. Lämmin halaus sinulle. Kiitos.

Karita kirjoitti...

Jaahas, Sanna se on täällä tehnyt taas näitä taideteoksia ;)
Siis mitä, onko toi mehiläiskenno valmista paperia?!?!? Minä sitä jo niin ihastelin ja olin ihan 100% varma että sä olet sen tehnyt jollain "Timppa" - konstilla..! :)
Paperinauhaan siis käypi tieni ;)

Ihanat muuten nuo sinun laittamasi ruusurykelmät etukannessa! Tämä lahja kelpaisi kyllä minullekin :)

Mukavaa viikonloppua :)

Unknown kirjoitti...

Mielettömän upea kortti! Ja todella kiva nähdä vaihteeksi vintageakin - sulla kun näköjään taittuu kaikki tyylilajit yhtä taitavasti :)

Salma kirjoitti...

Mahtava juttu!!!

Paula | Pammu kirjoitti...

Niiiin mahtis tämäkin! Ja tääkin tahtoo kennopaperia!! ;)

Apris kirjoitti...

Wau. No tästä askareesta ei ainakaan kukkia puutu. Mielettömän upea kokonaisuus ja ihastelen myöskin etukannen asettelua sekä tuota kennopaperia :)

... rok kirjoitti...

ruusunen ... hunajainen ... mmm ...

Maarit kirjoitti...

Mahtavasti laitettu kukkaset. Asettelu kortissa on tosi hyvä.

Debbie kirjoitti...

Love the photo, SannaS. Don't you hate when something should seem to be simple and it fights you ;- ) This is a lovely card, though. So sweet!

sirppu kirjoitti...

Aivan upeaa työtä. Nyt uteliaana tarkistelen, ovatko kukkaset nipussa siellä laatikossa..? Vai onko ajatus, että tuon ikkunan kautta niitä ihastellaan.

SannaS kirjoitti...

sirppu...kukat ovat n. 10 kpl:een nipuissa tuolla rasian sisällä ja sen saa auki tuolta ylhäältä (ihan kuin karkkirasian), kukat saa sieltä sitten käyttöönsä kortin saaja... =)