on aika sanoa kiitos...

ja niiata ja kumartaa oikeen syvään kun olen saanut kunnian olla paperinauhan vierailevana dt:läisenä nämä kolme kuukautta...oli todella iso ilo, siis
KIITOS!!!! =)

it's time to say THANK YOU to paperinauha as i have had the pleasure and honor to be a part of their guest design team for the last 3 months. this is a long post again so it's in finnish only...sorry about that...here are a couple of christmas calendars i made... =)

tässä viimeiset projektit näytille...
viimeisimmässä magnolia ink lehdessä oli marikavaan ohjeistus joulukalenterin tekoon, siitä innostuneena aloin tuunailla...ylemmässä kalenterissa värittelin kikattelevan tildan prismacoloreilla kraftille kalenterin keskelle, ympyrän alla on tikkuaski joka nostaa tildaa tuolta keskeltä hiukan enemmän esille. paperi on echo parkin. piparireunat tein 1" ympyräleikkurilla ja liimailin puolikkaita ympyröitä reunoilla. sitten hiukan mustetta piparireunoihin, ja runsaat kerrokset snow-tex lumiefektiainetta päälle. tikkuaskeja on parissa kerroksessa limittäin, askien päät dippasin liimaan ja kimalteeseen, nuppeina haaraniitit. päällä kukkia päällystettynä rock candy sticklesillä, lehdet ja helmet. koko kalenterin pohjat on leikattu tukevasta pahvilaatikosta ja maalattu valkoiseksi akryylimaalilla.


ja kun kerran kalenterin teko oli niin kivaa niin tein sitten toisenkin, keskelle hiukan vanhempaa tuotantoa olevat magnolian kokit leipureiksi, reunoille pipariukkoja. ukot on embossattu valkoisella jauheella timpan kraft klassine paperille joka on läpikuultavaa. paperi on echo parkin tässäkin. piparireunat on tehty timpan boordistanssilla, reunoihin taas lisätty snow-tex lumiefektiainetta sekä "täsmäiskuina" lisäksi myös snow writer ainetta, jonka kynämäisellä kärjellä ainetta on helppoa lisätä yksityiskohtaisemmin. tikkuaskit käsitelty samoin kuin ylemmässäkin kalenterissa.
tuotteet paperinauhasta...


22 kommenttia

Riina kirjoitti...

WAUDE! Vähänkö nää on hienoja! Tykkään kovasti.

Hilkka kirjoitti...

Oi miten olet jaksanutkin paneutua näihin, upeita ovat:))
Itsekin katsoin tätä silloin lehdestä ja ajatus....ei ole mun juttu....ei riitä kärsivällisyys...no sinullahan se riittää ihan mihin vain:))

Sara kirjoitti...

Oi oi oi! Siis huikean UPEITA kalenttereita!!!! Harmittaa että huomenna on jo ensimmäinen päivä, kun en ehdi yrittää tätä!!!!!!!!!!!!
Mutta aivan mahtavannäköiset!

Tintti kirjoitti...

Voi mahoton kun nää on hienoja. Aivan mahdottoman kauniita molemmat

Tinda kirjoitti...

Taas lyötiin tyttö ällikälle, ihan mielettömän hienoja! :) Tuota täytyy koittaa joskus itsekkin.

Katukettu kirjoitti...

Hei vaude!!! Tuollasen kalenterin miekin haluisin!! =) Mahtava idea, pitää käydä Marikan blogissa kattomassa sen aikaansaannos =)

Katukettu kirjoitti...

Hei vaude!!! Tuollasen kalenterin miekin haluisin!! =) Mahtava idea, pitää käydä Marikan blogissa kattomassa sen aikaansaannos =)

Ansku kirjoitti...

Mielettömän upeita molemmat!!Siis aivan huippuihkuja!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Mielettömän upeita! Ihania yksityiskohtia. Minulla ei ikinä kärsivällisyys riittäisi näin vaativiin askarteluihin.

Minna kirjoitti...

Tosi ihquja:)

MarikaVaan kirjoitti...

Aivan ihania. Voi miten mukava kun olet tehnyt kaksi erillaista. Tykkään tosi paljon. Juuri julkaisin vasta omani kun säästelin sitä tälle joulukuun ekalle päivälle:) Sinulla on upea blogi ja ihanan erillaisia töitä. kiitos kaikista ihanista ohjeista ja vinkeistä ja mukavaa joulun odotusta. P.s todella mukava kuulla kun käytit ohjettani;)

Henna kirjoitti...

Aivan mielettömän kauniita ja hauskoja!

Marjorie kirjoitti...

Onpas mahtavia joulukalentereita!

Katjuska kirjoitti...

aivan mahtis-upeita!

Susa kirjoitti...

Mageet noi joulukalenterit!! :)

Ja tää blogitausta, WOW!! <3

Merkkari kirjoitti...

Ihanaaa!!! :) Todella upeaa jälkeä olet tehnyt!

Eleonora kirjoitti...

Ei ole todellista!! Mahtavat kalenterit, kyllä sä olet taitava! :) On muuten hieno uusi jouluinen ilme blogissasi!

Liisa kirjoitti...

Upeat kalenterit olet tehnyt:)

Marjut kirjoitti...

Vautsi vau, miten upeat!

Jeenni kirjoitti...

Aivan ihania kalentereita molemmat!!!

Creomi kirjoitti...

Siis älyttömän hienoja!! Sinulla sitten hienoja ideoita riittää.

Debbie kirjoitti...

Wow, those calendars, are like nothing I've seen before. I didn't hit translate, so I don't know if this is from a kit or a design you've seen before, but the design of the calendar itself is very creative. If it's your original design, very impressive ;- ) I love the two different designs you used on them as well. Thanks for sharing ;- )