tuunattu kirjoitusalusta

(klikkaa hiiren oikealla kuvaa isommaksi - right-click the pic to enlarge)

paperinauhasta löytyy tämmöisiä ihania kirjoitusalustoja tuunattavaksi, koossa A4 sekä A5, tämä on kokoa A4. ihan ekaksi irrotin tuon klipsun alustasta, sitten oli vuorossa maalaaminen. pohja aniliininpunaisella maalilla, kerros krakleerauslakkaa ja vielä pintaan valkoinen maali. valkoiseen maaliin sekoitin helmiäismaalia saaden helmiäisvalkoisen maalin. tuota helmiäismaaliahan voi muuten käyttää sitten ihan mihin vaan, se on niin ihanaa ;). pohjaan leimailin myös nuotteja crafty individualsin leimalla ruskealla stazonilla, nuo nuotit on kyllä mielestäni yksi niitä kauneimpia nuottitaustoja. hioin leimattuja pohjaa nuottien kohdilta kun halusin vähän kulutetumpaa lookkia. reunoille on ensin embossattu distress kohojauheella walnut stain, sen päälle on laitettu lumiefektiainetta. samalla embossausjauheella on käsitelty myös klipsu sekä stanssatut kirjaimet. stanssatut kirjaimet on embossauksen jälkeen käsitelty vielä punaisella musteella (distress ink aged mahogany). sana "muistilista" tehty jbs:n kirjaintarroilla. sen päällä on aimo kerros rock candy sticklesiä, myös klipsuun on laitettu vähän rock candy sticklesiä. timpan metalliset numerot on käsitelty alkoholimusteilla. joulutähtiä stanssailin aikamoisen kasan. niiden pintaan on embossattu frosted crystal kohojauhe, tuli ihana huurteinen efekti niillekin. joulutähtien keskelle on glossyllä kiinnitetty mikrohelmiä.

you can find these awesome clipboards to alter from paperinauha in sizes A4 and A5, mine is in size A4. and this is a memo board for christmas. first i detached the clip from the base and then started painting. first i layer of red paint, layer on crackle medium and finally a coat of white paint. in the white paint i mixed pearlizing medium. i stamped notes on the base with a crafty individuals stamp with brown stazon, i love that stamp, one of the most beautiful note background stamps there is. then sanded the notes to "grunge" them up a bit. i embossed the edges with distress embossing powder walnut stain, on top of it i put snow effect paste. with the same embossing powder i embossed the clip and the die-cut letters. the letters are afterwards inked with aged mahogany. the lower word is made with jbs' stickers. they are covered with a thick layer of rock candy stickles. i also added rock candy stickles to the clip. tim's numerals are handled with alcohol inks. then there are a LOT of die-cut poinsettias. i embossed them with frosted crystal embossing powder, it gives a fabulous frosty look to them. i attached micro beads with glossy on the centers.


tarvikkeet löytyy siis paperinauhasta...

iloista viikonloppua!! =)
have great weekend!! =)

14 kommenttia

Riina kirjoitti...

Tää on niin hieno! Eihän tätä malttais ees käyttää. Mäkin omistan tälläsen A5 kokosen, mut en oo sitä koristellut.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Aivan ihana!

Merkkari kirjoitti...

Voi tavaton!! Upea!! Ei tainnut ihan 10 minuuttia riittää ;) Pitäiskähän munkin tuunata oma pikkuiseni :D

Ansku kirjoitti...

Mielettömän hieno!Olet sinä aika mestari:)

Johanna kirjoitti...

Mahtava!! :o)

sara kirjoitti...

Huhhuh! Huikea työ! Ei voi muuta kuin ihailla suu auki =)

Susa kirjoitti...

WAUDE!! Siis täähän on upee!!! :)

Apris kirjoitti...

Makee tuunaus. Lopputulos on ihan huippu. Tykkään.

Milla kirjoitti...

Upea tuunaus, tää on todella hieno! Tuo helmiäismaali kuullostaa kivalta, taitaapi mennä "haluun!"-listalle... ;) (sanoinkos mä joskus, että sä tulet kalliiksi mulle...? ;D )

kissinia kirjoitti...

Hei! This looks great! I have checked the shop too. so-oo cool!

Debbie kirjoitti...

I would love to see this in person. I'm sure the bling is lost in the photos. Pretty cool ;- )

Marjo kirjoitti...

Onpa UPEA, siis kertakaikkiaan!!:)

Kirsi kirjoitti...

Ihan mielettömän ihana ja voi että mitä kaikkia aineita oletkaan taas tähän saanut laitettua. =) Mäkin tarttisin ihan normi arkeen varmaan tällasen muistitaulun mihin voisin merkata kaikkea kun tuntuu että ei viiden minuutin päästä muista enää mitä oli tekemässä tai tehny juuri =)

Merkku kirjoitti...

Moikka Sanna!
Käys kurkkaamassa blogiani