DT-kortteja Paperinauhalle...

(klikkaa kuvia isommaksi - click the pics to enlarge)

löytyi muutama niiiiiiin ihana paperi paperinauhan dt-pakutista että en halunnut niitä pahemmin peitellä, syntyi siis pari ihan tavis kukka/onnittelukorttia...

ekassa on käytetty mme:n kukkapaprua ja bazzillin punaista tekstuuripintaista kartonkia kerrostamiseen. valkoiset kukat on käsitelty helmiäismaalilla, OIH tuota ihanaa kiiltoa...tulee varmaan joulukorttien kanssa käytettyä melkolailla paljon tuota töhnää... ;) ..tekstiä muodostettu dymolla ja ac:n softistarrakirjaimilla. kukkien keskustoissa välihelmiä ja timangeja.

tämän A6 kortin paapperi löytyy bgn 6x6 lehtiöstä life of the party. lisäksi paaaaaljon youdo:n kukkia. pitsi niitattu kiinni timpan nitojalla. samoja kuin ylemmässä kortissa käytettyjä softistarrakirjaimia on hiukan tuunattu tähän korttiin, maalasin ne glimmer glam maalilla tummanruskealla sävyllä ja "keitin" kuumailmapuhaltimella pintaan kiinni. kukkien keskustoissa priman helmiä.

ja linkit löytyy sitten näistä kuvista suoraan tuotteisiin...

InLinkz.com
10 kommenttia

sara kirjoitti...

Kauniit kortit molemmat!Ja tosiaan upeita kukkia!!!

Milla kirjoitti...

Ihania kortteja, tykästyin varsinkin tuohon ekaan (tuo paperi on todella kaunis!).

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upeita kortteja ja ihania kukkasia. Eka on minunkin suosikki.

Riina kirjoitti...

Kaunista! Tykkään kovasti.

Kiva kun laitoit nuo tuotteet noin helposti löydettäväksi.

Paula kirjoitti...

Ihania kortteja, eka on minun(kin) suosikki.

Marjut kirjoitti...

Ihanan ihania kortteja. Tuon eka kortin paperi on sitten "herkullinen"

Anski kirjoitti...

Ihania! Ja nonniiih, sinun syys, nyt kyllä tuli viimeinen niitti että pitää laittaa tuonne tilausta menemään. :P Plus "pakko" saada vähän lisää erivärisiä timangeja... :P Toi helmiäismaali näyttää kivalta.

anna kirjoitti...

tosi hyvän näköiseti kortit olet tehnyt ja pakko sanoa, että kiva idea laittaa nuo kuvat linkkeineen materiaaleistakin näkyviin :)

Merkkari kirjoitti...

Tosi ihania kortteja taaskin :) Tuo materiaalista on kyllä aivan huippu. Yritin itsekin käydä katselemassa kuinka olet nuo tehnyt, mutta ei taidot riittänyt :)

Debbie kirjoitti...

I love both of these cards. The papers are great. I love the graphic flowers on the top one and the monochromatic flowers you put together on the second one. Great designs for both cards. Love the red pop in the centers of the flowers in the first card, too.
Have a great day!