seilorityttö ja muuta mukavaa...

(klikkaa kuvia isommaksi - click the pic to enlarge)

sorry this post is only in finnish, please use the google translator if you wish or ask if you're wondering about something... =)

olisi tarjolla muutama kortti nea-idean leimoilla...seiloritytöllä aloitetaan...väritetty kraftille prismoilla. pohja tehty leimaamalla, embossaamalla ja maalamalla, siis sotkemalla. teksti leimattu kuultopaperille. pitsiä pikkuisen rutattu ja muutama ruusu väriä tuomaan.

ruusuista onnittelua tällä leima-arkilla tehtynä. pohjaan on ensin leimattu distress inkin fired brick sävyllä monenmuotoisia ruusuja, lopuksi on heitetty kirkas kohojauhe päälle, jolloin se otti enää vain osittain kiinni. päälle samaa sävyä distress stainia ja valkoista gessoa sen päälle, ihq pinkki pohja tuli. samalla maalisekoituksella leimattu ruusuja tekstin kanssa, onnea sanan väleihin sipaisu maalia kanssa. tekstilappu on kohotettu, alle laitettu muutama punchatta mintunvihreä lehti ja kimalleliimaa.
ja sitten taas sotkua... ;) tagin pohjaan on ensin levitetty ohut kerros kiviefektiainetta. päälle kerroksia akryylimaaleja. pieniä tehostekohtia pohjassa on kuvansiirrolla saatu aikaan, vanhaa sanakirjan sivun palasia siellä täällä. kukan varsi ja lehdet myös sanakirjan sivuista saatu aikaan. kaikki edellä mainitut osaset on "valkopesty" runsaalla vedelle ja aavistuksella valkoista gessoa. iso KUKKA on koottu kerrostamalla, eli leimasin kukkaa monelle eri kuviopaperille. valkoista akryylimaalia hiukan jokaisen kerroksen reunoissa. oikeassa reunassa vähän ompeleita metallilangalla.ja viimeisimpänä jotain simppeliä...hääpari on leimattu distress inkin sävyllä victorian velvet, ääriviivoja hiukan käyty läpi säiliösiveltimellä saaden aikaan aavistus lämmintä varjoa kuvan ympärille. teksti leimattu mustalla. ruusut värjätty itsetehdyllä suihkeella victorian velvet sävyllä. täyttöpullosta otin tipan myös askartelualustalle ja roiskin kortin kulmiin. vielä vähän mustetta tyynystä levitin samoihin kulmiin.

olipas siinä taas tekstiä... ;)
iloista alkavaa viikkoa!!19 kommenttia

Milla kirjoitti...

Upeita kaikki! Aivan mahtava tuo ekan väritys ja kolmannen kukka, me likey! :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Nämä ovat aivan mielettömän upeita! Seilorityttö ja kukkatägi ovat suosikkejani.

taru76 kirjoitti...

Nämä on kaikki mahtavia!!! Mun lemppari on kuitenkin tuo kutsukortti, niin simppeli ja elegantti!

ninarsku kirjoitti...

ihanoita! tuo kukka on mun mieleen eniten.

Marjo kirjoitti...

Ihania kaikki!:)

Hilkka kirjoitti...

Aivan huikeita kortteja taas:))) Mahtava väritys tuos seiloritytöl...olet kyllä näissä hommissa ihan pohjaton:))))

Laura kirjoitti...

Upeita! Erityisesti tuo ensimmäien on aivan huikaisevan ihana! Tuo väritys ja kukat, waude!

sara kirjoitti...

kauniita kortteja kaikki!!! Tagi on mielettömän hieno!

Creomi kirjoitti...

Kukkatagi on aivan huippu!! Kiva kun kerroit enemmän sen tekemisestä :)

Joanne kirjoitti...

You've been a busy girl! All of these are lovely! I especially like the bride and groom, so pretty! Hugs, J:)

Piia kirjoitti...

Upeita kortteja! Ja jos lemppari pitää valita niin ensimmäinen minuakin eniten näistä ihanuuksista sykähdytti - upea väritys ja tunnelma!!!

Minni kirjoitti...

Kaikki ovat aivan ihania, mutta eniten tykkään seiloritytöstä. Sun Prismacolor väritykset ovat aivan uskomattoman kauniita. Ihailen :)

Maissi kirjoitti...

Voi miten kauniita kaikki:) Erityisiä suosikkejani ovat seilorityttö kortti ja ihanan värikäs kukkakortti.

Debbie kirjoitti...

Wonderful, creative projects, SannaS. I especially love the 1st and 3rd ones, but they are all great! I've missed some of your passed projects and went over them. Just love the little lonely tree too. You have so much talent. Thanks for sharing your work and inspiration ;- )

Jehkotar kirjoitti...

upeita kortteja! BLogissani on sinulle jotain ;D

Eleonora kirjoitti...

Voi Sanna, aivan mahtavia juttuja taas blogissa!! Maaretilta lainaan A+ :)

Kiti kirjoitti...

Ihastuttava korttisikermä :)

Lumituulia kirjoitti...

Kauniita kortteja! Tuo seilorityttö pysäytti katseen, niin värien kuin tunnelmankin osalta. Ja tuo tervetuloa kortti on myös kiva, ei likkaa koristuksia, mutta silti näyttävä ja tasapainoinen kokonaisuus.

P.S. Kiitos linkin korjauksesta!

Viipula kirjoitti...

Voi hitsi kuinka ihana tuo seilorityttö! Upea!
Muitakin ihania kortteja on paljon!