avainkehys

(klikkaa kuvaa isommaksi - click the pic to enlarge)

tänään nyt sitten jotain muuta näytille kun niitä prismacolor värityksiä Jehkon pyynnöstä ;D tarvittiin uudessa kodissa paikka avaimille ja minä tuunasin sitten tämmöiset kehykset siihen tarkoitukseen. eli avaimet roikkuvat kahdessa seinään kiinnitetyissä koukussa kehyksen keskellä tuulikaapissa, siellä vaan valo aika kehno niin piti ottaa kuva muualla. kehykset on mies askarrellut, minä sitten jatkoin siitä. samaa tuoteperhettä kuin se puuvillakuituaine niin löytyy myös tämmöinen valkoinen graniitti kivimaali. no tottahan sitäkin piti testiin ottaa...eli kehykset on maalattu ensin tuolla kiviaineksella. sitten muutamia kerroksia valkoista ja mustaa akryylimaalia päälle. harsoa värjäsin aavistuksen weathered wood distress stainilla. kirjaimet grungeboardia ja ne on maalattu distress crackle paintilla picket fence. alustaan jäi maalia jotka pyyhkäisin tuolla grungepaperista stanssatulla sydämellä. sydäntä mustetin sen kuivuttua black soot distress inkillä.

we needed a place to put our keys in our new home so i decided to work on a frame for that purpose. the keys hang on two hooks in the middle of the frame, the hooks are screwed to the wall. the light is so poorly where this normally hangs, so no keys or hooks on the pic as i needed to take the pic elsewhere. my hubby made the frame and i started to work on it after that. i first applied white granite additive on them. then applied layers of white and black acrylic paints. the gauze is dyed with weathered wood distress stain a bit. the letters are grungeboard pieces and painted with distress crackle paint picket fence. there was some crackle paint left on my craft sheet so i took a die-cut heart (of grungepaper) and swiped the surface with it. once dry i inked the heart with black soot.

13 kommenttia

sarham kirjoitti...

No Wau!!! Tosi upea kehys! Super hieno!! toi sydänkin on niin romanttinen :))))

Pitsihame kirjoitti...

Upea kehys avaimille:)
Onnea uuteen kotiin!!!

kissinia kirjoitti...

Totally love this piece!

Milla kirjoitti...

Oi wau!! Ai-van mahtava!!! Varsin lupaavaa, että jo eteisessä on tällaista taidetta - 'loppukodin' täytyy olla tyrmäävä! :)
Mukavia oloja uudessa kodissa! :)

fatmonica kirjoitti...

It's great!What a good idea!

Anski kirjoitti...

No just, vähänkö on hieno!! :O

Pammu kirjoitti...

UPEEE! Näyttää tosi kivalta tuo pinta!

Mirka kirjoitti...

Loistava idea tuo harso. Ihan on niinkuin hämähäkin seittiä mun silmissäni ;) Sopisi siis minullekin - himosiivoajalle!

Puuhis kirjoitti...

Mielenkiintoinen. Itsellänikin on ollut ajatuksena käsitellä Ikean peruskehyksiä jotenkin, mutta varmaan haen sitä omaa inspiraatiota vielä hetken...

HeidiN kirjoitti...

Mielettömän ihana idea, voisi tuunata useammatkin kehykset mielialan/vuodenaikojen mukaan. :D Kaikkea muutakin ihanaa taas blogissasi kun en ole pitkään aikaan kerennyt ajan kanssa katselemaan.

Raisa kirjoitti...

wau! Tämmäsen miekin tahtoisin :)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Mullekin tuli mieleen hämähäkinseitti tuosta harsosta. Upea kehys!

anna kirjoitti...

voihan upeus, tää on kyllä tosi hieno :)