oho...

(klikkaa kuvaa isommaksi - click the pic to enlarge)

...mää skräppäsin... ;) koen jotenkin minulle sopivaksi skräppäämisen kierrätysmatskuille, pohjana käytin isoa kuplamuovikirjekuorta, jossa joskus on jotain maailmalta tullut, sopivan resuinen mulle valmiiksi. postin tarrat ja osoite siitä syystä siis valmiina "koristeina". tullattavaksi tarra on pelastettu toisen paketin päältä. tarinaa sivusta ei löydy kun ei tunnu se omalta jutulta, mutta jotta tää aukeaisin jollekin niin voinen tarinan tähän kirjoittaa...vaikka isoimpana sanana loistaakin tuska niin niistä festareista tässä kuitenkaan ei ole kyse...kannattaa napsauttaa kuva isoksi niin näkyy dymolla napsutellut sanatkin.

tunnustaudun täysin välineurheilijaksi tämän askartelun saralla ja milloin mistäkin jotain tulee. stampotiquen leimat oli kuitenkin semmoinen ostos joita oottelin saapuvaksi kuin kuuta nousevaa. ahdistelin postipatea pari viikkoa, et "joko sää toit mulle ison kuoren"...odottavan aika on tosi pitkä...en ollut pitkään aikaan mitään tilausta näin kuumeisesti odottanut kuin näitä leimoja (jotka sivussakin näkyy). kesti kolme viikkoa näiden saapua ja vihdoin sain tullilta kirjeen et ne on siellä....JEEEEE!!!! ei menny montaa minuuttia kirjeen avaamisesta kun olin jo autoa kaivamassa hangesta et pääsen matkaan. mää niiiin rakastan noita leimoja ja tahtoisin niitä paaaaaaljon lisää...

kuvat tulostin itse ja leikkasin tommoseen polaroidi tyyliin. maaliroiskeita oli pakko koittaa kun on näyttäneet muiden sivuilla niin kivoilta. tuska kirjaimet on pink paisleen. ja ne kauan odotetut leimathan tuonne oli kanssa pakko laittaa...leimajälki oli mitä sattuu, epätasainen pohjan takia, mut sepä ei minua haittaa... =)

here's a scrapbook page made from the story of how i waited and waited for my stampotique stamps to arrive (LOOOOVE them). it's a looong story, sorry for being lazy and not translating this for you... =)

10 kommenttia

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Tämä on tosi hauska ja ymmärrän hyvin tuskasi.

Riikka kirjoitti...

Tämä on ihan mahtava! Mä tykkään todella paljon :)

...lieneekö osana se, että ennen lapsia Tuska-festarit oli joka kesäinen juttu... :D

Anski kirjoitti...

Vitsit miten kähee! Tykkään!!

Kirsi kirjoitti...

Ihan uskomattoman magee. =) Ihanasti olet hyödyntänyt kierrätysmateriaaleja tässä!

krista kirjoitti...

Huippuihana!!=D Oottaminen on joskus kyllä todella yhtä tuskaa..=D mutta myös niin palkitsevaa!

taru76 kirjoitti...

Ihana! Mieti miten hauska tätä on sitten mummona muistella : D Ja taisi olla aika hauska myös tehdä! Ja koska minä myös olen välineurheilija, niin pitäisikin skräpätä tosta nettishoppailusta!

Jeppula kirjoitti...

Ou jee, onpa hieno sivu ja aina on mahtavaa, kun käytetään kierrätysmatkuja:)

maikko kirjoitti...

mahtiskierrätystä, aivan ihana sivu!

ninarsku kirjoitti...

Huippua Sanna! Lisää skräppäystä kehiin vaan. Tykkään tosta "taustapaperista", ihan superia kierrätystä! Hih, mäkin aina otan talteen kaikki tuollaiset tarrat paketeista :)

Tää muuten oottelis täällä kahtakin pakettia kuin kuuta nousevaa... Onpahan "tekemistä" sairaslomalla... ;)

xing kirjoitti...

:D

Samaistun myös tuskaan ihan täysillä. Minulla juuri katosi priority mail -paketti Yhdysvaltain postin seurantajärjestelmästä kahdeksi viikoksi (!) ja tuskailin sen kanssa. Lopulta kuitenkin löysi perille. Tosi sattumanvaraiselta tuntuu postin matkan kesto, ja se aiheuttaa nimenomaan tuskaa