örkki

örkillä on välipalan aika.. ;D kortti tehty StampARTicin maaliskuun luonnoshaasteeseen. örkkimörkki väritetty H2O väreillä. paperit on cosmo cricketin joyride paperikosta, mikä on ihan mun lemppareita, jokainen silppu tulee käytettyä ;) lisäksi sitten nappia, nauhaa, kukkaa, killutinta ja vaikka mitä.. ja sehän on sitten perjantai, niin oikein iloista viikonloppua!!! =)

it's monster's snack time.. ;D this card is to StampARTic's march sketch challenge. the monster is colored with H2Os. papers are by cosmo cricket, from the joy ride stack which i love love love. in addition there's buttons, ribbons, flowers, charms....and it's Friday so I wish you a happy weekend!! =)

9 kommenttia

sari kirjoitti...

Voi miten hurjan ihana kortti! Leimakuva on todella ihana ja kaikki sopii niin hurjan hyvin yhteen! oiekin mukavaa viikonloppua sinne!

Jehkotar kirjoitti...

ihana örkki ja upea kortti! UPEA!! Lepposaa viikonloppua sinnekin!

Santtu kirjoitti...

HAUSKA! :) ihanat väritkin..

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Voi miten suloinen! (Vai voiko noin edes sanoa örkistä?). Sinä olet kyllä mestari värien käytössä - tässäkin on ihanat värit. Hauskaa viikonloppua!

Pammu kirjoitti...

Huippukortti! Ihanat paprut ja värit. Ja noi napit... NAM! ;)

Debbie kirjoitti...

Wonderful card, SannaS. It made me laugh. Love how the paper and elements come together. My favorite is the stamp though. Have a great weekend yourself!

Merkkari kirjoitti...

Hih onpas persoonallinen kortti. Hauska! Et kai vain ole tilannut lisää Hero Artseja?

Jeppula kirjoitti...

tykkään! värit on raikkaat ja kortin tunnelma hauska ja iloinen, eikä yhtään pelottava, vaikka kuvassa onkin örkki;) hih! Jotenkin niiiin hauskaa iloittelua tässä kortissa.

Petra/Paradise kirjoitti...

Ah!!! I really loved this one!!! <3

Im so greatful that you want to join the sketchchallange Im having, over at StampARTic!! :D

Thanks!!

Hugs Petra