P*skarteluhaaste # 75

P*skikseen tarvitaan tällä viikolla huopaa. Meinasin ensin alkaa neulahuovuttamaan, mut sit muistin miten kätkössä ne tarvikkeet on niin hylkäsin ajatuksen... ;D Stanssasin kirjaimet valkoisesta huovasta timpan kirjainstanssilla. Värjäsin ne mustiksi minimisteriin tehdyllä suihkeella, jossa oli black soot distress inkkiä ja antiikkikullan väristä perfect pearlsia. Ja kuivatellessa tuo O-kirjain kutistui ihan liikaa, se menee kohta uusiksi, tälleen kuvassa se näkyy vielä paremmin :( Leimat on Hero artsin, samat kuin eilisessä kortissa. Taustaan leimattu mustalla tuota ruudukkoa. Kukkaleima on mustalla leimattu vanhalle kirjansivulle, päällä kunnon kerros rock candy crackle painttia ja sitten hinkkasin päälle brushed corduroy distress inkkiä. Alareuna leikattu ek:n leikkurilla. Kylläpäs sitä tuli taas sepustusta simppeliin korttiin... =)

The challenge this week at p*skis is to use felt. I die-cut the letters with tim's die of white felt. I dyed them with a minimister mist which consists of black soot distress ink and heirloom gold perfect pearls. As I was drying the letters the O shrunk a bit too much, I gotta change that, it looks even more weird in the pic. The stamps used are by Hero arts, same as yesterday. I stamped with black on the background the envelope pattern. I stamped the large blossom stamp on an old book page with black, then covered it with thick layer of rock candy crackle paint and finally inked it with brushed corduroy distress ink. The bottom edge is cut with a ek success' border punch. phew...a whole lot of talk for this simple card... =)

21 kommenttia

Santtu kirjoitti...

Kauniin pelkistetty kortti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Komea kortti! :)

Erja kirjoitti...

Kaunis kortti ja Kiva idea tuo huopakirjaimet ja niiden värittäminen mieleiseksi. Hyvin kerroit ohjeen! Huomasitko Timpan blogissa uuden videon, jossa hän kertoo miten käyttää leimoja joissa teksti on peilikuvana... Hän leimaili niillä sitten kohokuviointitaskun sisään ja kappas vaan tekstit olikin oikein päin ja kohokuvioinnitkin tulleet samalla!

Katjuska kirjoitti...

Tosi upea.
Aivan ihana tuo kirjan sivulle tehty leimaus, pakko kans ite kokeilla. :))

Merkku kirjoitti...

Upea kortti.Kekseliäs toteutus.
Mistä olet tilannut tuon Hero Arts'n leimasimen?

Saila kirjoitti...

Kaunis on!

Milla kirjoitti...

Voi tekisit nyt joskus ruman kortin, edes vaihtelun vuoksi... ;D Elikkäs mä tykkään taas, yllättäen ;)

Maaret kirjoitti...

Kuinka yhdellä ja samalla leimasimella voikaan saada aivan erinäköiset kortit aikaiseksi, todella onnistunut tämäkin kokonaisuus:)

Minna kirjoitti...

Tämäkin kortti on loistava. Syvä huokaus:) Sinun innoittamana minäkin kaivoin esille hero artsini, lopputulos vain ei yllä lähellekkään tätä...

Taina kirjoitti...

Olet niin monipuolinen...huoh. Tässä taas yksi ihana taidonnäyte!!

Jehkotar kirjoitti...

ihana kortti - upeat yksityiskohdat... taidan varastoo heti kun ehdin tuo "lehden" sivulle leimauksen! Wau! Tuo leima on ihana - mä haluuuuun kanssa!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan tyylikäs ja upea pinta leimakuvassa.

Pipertäjä kirjoitti...

Kukahan se kaikki keinot keksii... :) Olet kyllä kyltymätön ideanikkari. Upea toteutus jälleen.

Pitsihame kirjoitti...

Täällä taas huokaillaan... UPEA työ!

Nija kirjoitti...

Ihanaa pintaa olet saanut aikaan rock candy cracklella. Minulla on sitä samaa purkki, mutten ole oikein osannut/muistanut käyttää sitä mihinkään! Tässä toimii loistavasti :)

Riikka kirjoitti...

Kaunis kortti ja ihanat värit :)

Eleonora kirjoitti...

Aivan IHANA!!!!! Tykkään ja kovasti:)

Marika kirjoitti...

Kaunis! Ja ihanat kirjaimet :)

-maiju- kirjoitti...

Tää nyt on taas niin WAU!

Rva Kepponen kirjoitti...

Kertakaikkiaan upea kokonaisuus!

Tuo kirjansivulle leimattu kukka on ihan mielettömän magee.

Piia kirjoitti...

Mielettömän hieno kortti!! Mulle tulee "jenkkityyli" mieleen sinun korteista ja tämäkin taas sitä parhaimmillaan... voi kun itsekin hallitsisin sen = tyylikkään pelkistettyä mutta taidokasta :)