Magnoliahaaste #40

se on sunnuntai ja aika Magnoliahaasteen, luonnoksen mukaan mennään. Tämä Tilda on viimeisimmästä klubipaketista ja minusta aivan ihana iloinen tytsykkä. Värittelin distress inkeillä. Kruunut kulmassa on leikattu Timpan stanssilla, niissä on päällä pari kerrosta kimalleliimaa ja glossyä. Paperit BG ja cosmo cricket. Teksti leimattu liilalla encoren musteella. Iloista sunnuntain jatkoa!! =)

it's Sunday and time for another Magnolia challenge, we have a sketch for you this week. Tilda is from the latest stamp club kit and I love her, so happy and full of joy. I colored her with distress inks. The crowns on the corner are die-cut with Tim's die. They have two layers of stickles glitter glues and one layer of glossy on them. Papers are by BG and cosmo cricket. The text is stamped with lilac encore ink (translates freely "have a magical day"). Have a happy Sunday!! =)

14 kommenttia

Sande kirjoitti...

Aivan ihanan raikas ja pirteä kortti! Kauniisti väritetty ja suloinen on tämä leimakuva minunkin mielestäni.

maiju kirjoitti...

Siis mä jäin vaan tuijottamaan sun korttia... Niin HUIPPUVÄRIT. Ihana kortti muutenkin. Mä ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat käyttää värejä. Sinä sen osaat. Huh, huh vieläkin huimaa ;)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vitsi miten makee väriyhdistelmä! Ei olisi itselle tullut mieleen, mutta tämä toimii loistavasti. Ihanat nuo kimaltavat kruunut.

saril kirjoitti...

Tämä on niin hauska kortti! -tästä tulee hyvälle tuulelle!:))

Niina kirjoitti...

Iloista menoa kortissasi. Kauniit värit!

Katjuska kirjoitti...

tosi ihana. hyväntuulinen leimakuva ja kivat kruunut.
tykkään :)

Sinikka kirjoitti...

Ihanan pirteä kortti! Kaunis kokonaisuus ja taidokas leimakuvan väritys, tykkään käytetyistä väreistä kovasti :) Hauskasti olet myös keksinyt tehdä kruunuista asetelman!

CaritaL kirjoitti...

IHANA! Pirteät värit, Ja tuo prinsessa ... niin suloinen :)

Pitsihame kirjoitti...

Ihanat keväiset värit - iloinen kortti:))

Eleonora kirjoitti...

Kivan pirteä ja ja aivan ihanat nuo kruunut!

Merkkari kirjoitti...

Voi hyvä Sanna ;) Kylläpäs olet taas väriyhdistelmällä heittänyt ja silti se toimii. Minä en ikinä yhdistäisi moisia värejä, mutta toisilla sitä on rohkeutta ja kykyä.

MaijuS kirjoitti...

Onpas ihanan hauska ja reipas kortti! Hienosti toimivat nämä värit yhdessä, en kyllä minäkään olisi näitä värejä osannut lähteä yhdistelemään. Ja nuo kruunut... ovat ihania!

Satu kirjoitti...

ihana kortti, niin pirteä ja hyvin sopii värit yhteen. hyvin väritetty

Jeenni kirjoitti...

Tämä on aivan superihana!!! Tosi upeat värit ja nuo kruunut viimeistelevät lopputuloksen täydellisesti!!!