pakkasen puremaa

Huurteisella tuikkukortilla tämä viikko on hyvä aloittaa. Kuva on leimattu bundled sagella ja kirkkaalla kohojauheella embossattu, sitten sinne tänne taykolia (valkoiset alueet), suihkauttelin kuvan bundled sagella ja pumice stonella itsetehdyillä suihkeilla, toisessa oli mukana valkoista perfect pearlsia. Lumihiutaleet tehty marthan punchilla, suihkautettu bundled sage suihkeella ja diamond dustilla kuorrutettu. Pohjaan leimailin lumihiutaleita pumice stonella ja suihkautin helmiäisellä koko pohjan. Iloista alkavaa viikkoa!! =)

It's a good way to start the week with a frosty tea light card. The image is stamped with bundled sage and embossed with clear powder, the white areas are resisted with taykol, then the image is misted with self-made mists of bundled sage and pumice stone, the other mist had a white perfect pearls in it. The snow flakes are made with Martha's punches, misted with bundled sage and covered with diamond dust. I stamped snow flakes on the base with pumice stone and the misted the whole base with iridescent mist. Have a happy week!! =)

23 kommenttia

Sinikka kirjoitti...

Onpas taas aika mielettömän upea kortti! Vaikka tekniikkaa ja materiaalia on käytetty vaikka mitä, niin ihanan harmonisen ja tasapainoisen lopputuloksen olet saanut aikaan :)

Pitsihame kirjoitti...

Tyylikäs ja talvinen tuikkukortti!!! Tykkään paljon ja kukapa ei tykkäisi näin hienosta työstä:))
Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin!!!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Tämä on todella upea! Ihanat värisävyt, todella kaunis kokonaisuus.

Merkku kirjoitti...

Varmasti yksi kauneimmista tuikkukorteista mitä olen nähnyt!!!!

Riina kirjoitti...

Mahtava - mahtava tuikkukortti!!!

Minna kirjoitti...

Upea tunnelmallinen tuikkukortti. Värit sopivat loistavasti tähän, tykkään TODELLA paljon :)

Katjuska kirjoitti...

Ei pysty kuin ihailemaan. Upeaa.

mehilainen75 kirjoitti...

Wow!

Maaret kirjoitti...

IHQ, ei kai tässä muuta tarvitse sanoa, kun suoritus on täydellinen!

Kirsi kirjoitti...

Ei voi olla totta... Näistä sinun korteistasi jää sanattomaksi. Aivan uskomattoman upeita ja en voi kun ihailla tuota tekniikoiden määrää mitä hallitset ja käytät näissä korteissa!

Karita kirjoitti...

Oi - joi, on kyllä upea kortti! :) Aivan ihanat värit ja kokonisuuus hivelee silmiä.

Sande kirjoitti...

Ihanan ihana! Todella kaunis huurteisuus ja ihan voi pakkasen henkäyksen tuntea :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana!

Sirpa kirjoitti...

nopeat sormet;) anonyymi Sirpa

Marsku kirjoitti...

Voi herttinen kyllä on jälleen niin kaunista jälkeä, että sanattomaksi vetää! Valtavan kaunista ja herkkää ja taidolla tehty!!!

maiju kirjoitti...

Tämä on vaan niin UPEA, vetää melkein sanattomaksi. Tykkään kortin ihanan herkästä tunnelmasta ja valkoisesta väristä tietenkin.

Marjut kirjoitti...

Aivan ihastuttava kortti!

Eleonora kirjoitti...

Voi hitsi, mä kun luulin, että en tykkään näistä tämän mallisista tuikkukorteista...mutta tämähän on täydellinen!! Aivan järkyttävän upealle näyttää tuo leima noin leimattuna!! 10+

Pirre kirjoitti...

Vau! Todella hieno, upeat värit!

Maiju kirjoitti...

Aivan ihana tuikkukortti! Ihana tuo leimakuva ja upeat sävyt!

Mervi kirjoitti...

Siis upeista upein!
Ihana huurre;))m

Saron kirjoitti...

Tää on todella kaunis!!!! Vaikka kylläkin tuota selitystä lukiessani välillä tuli mieleen, että mitä kieltä tää on, kun on niin paljon ihan vieraita aineita ja käsitteitä... Mun pitäis päästä kyllä jonnekin kurssille, kun tuntuu, että oon tipahtanut aikapäiviä jo sitten pois kyydistä noiden bundled sagen, taykolin ym aineiden suhteen. Mutta siis vielä kerran,; ihan mielettömän kaunis kortti!!!

Västäräkki kirjoitti...

Tämä on kyllä yksi kauneimpia kortteja joita olen koskaan nähnyt. Minäkään en ymmärtänyt juuri mitään selityksestäsi, niin hyvä kuin se onkin, mutta lopputulos totisesti hivelee silmää. IHANA!!!!!!