Magnoliahaaste #33

Haasteena tänä sunnuntaina Magnoliahaasteessa on tehdä tasku-/tagikortti. Tästä tuikkukortista löytyy molemmat. Siniselle kartongille leimailin magnolian lumitähtiä, kävin reunat läpi ruskealla musteella, suihkautin helmiäissuihkeella ja taittelin kokoon. Kuva väritelty H2O väreillä ja distress inkeillä, siivet hopeisella vesivärillä. Lumihiutaleet tehty marthan punchilla, reunat ruskealla musteella käyty läpi ja päällystetty rock candy crackle paintilla. Taustalla näkyvä pilkkupaperi on magnolian myöskin. Koristeena vain muutama pikkuruinen helmi. Nauhat valkoista organzaa. =)

The challenge this week at Magnolia challenge is to make a pocket/tag card - I made a tea light card which has both. I stamped magnolia's snowflakes on the blue base, inked the edges with a brown distress ink, misted with iridescent mist and then folded to shape. The image is colored with H2Os and distress inks, wings with a silver aquarelle color. The snowflakes are punched with Martha's scandinavian snowflake punch, edges inked with brown distress ink and covered with rock candy crackle paint. The patterned paper is by magnolia also. There are only a few tiny pearls as embellisments. The white ribbons are organza. =)Text copyright Stempelkeller, Germany.

20 kommenttia

Kirsi kirjoitti...

Ihan uskomattoman kaunis ja samalla niin suloinen kokonaisuus. Tuo leimakuva on mielettömän ihana ja olet sen todella kauniisti ja herkästi värittänyt. Taustapaperi sopii leimakuvan kanssa yhteen täydellisesti!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Tämä on todella kaunis. Ihana tuo itse kuvioitu kartonki ja sininen ja ruskea -väriyhdistelmä toimii aina.

Kiti kirjoitti...

Kauniista värejä, Ihana leimakuva, suloinen runo tagissa ja sievästi koristeltu eli Upea kortti tuikkuineen päivineen :)

saril kirjoitti...

Todella kaunis kynttiläkortti! Upeat värit!

Marsku kirjoitti...

Valtavan kaunis!!! Ihanaa jouluöistä tunnelmaa!

Maissi kirjoitti...

Olet kyllä tehnyt tästä kortista niin kauniin ja kauniin näköiset ovat myös nuo lumihiutaleleimailut ja väritykset leimakuvassa :)

TropicLuv kirjoitti...

This is so pretty! What a lovely way to present the tea candles. I love this Tilda stamp, she's so cute! Hugs, J:)

Merkkari kirjoitti...

Taas jälleen kerran olen ihastunut. Tämä kortti on niin herkän kaunis, että tätä voi vain sanattomana ihailla ja tuntea joulun tulevan sydämeen :)

Milla kirjoitti...

Niin kaunis! Kauniit ja rauhalliset värit, ihana tunnelma! <3

Katukettu kirjoitti...

IHANA, IHANA, IHANA!!!!!!!:D

Riikka kirjoitti...

Todella kaunis!

Riina kirjoitti...

Todella kaunis! Tykkään!!!!

Tiituli kirjoitti...

Todella herttainen kortti! Olet saanut todella kivan vaikutelman aikaan tuolla paperin reunojen tummentamisella, kadehdin tuota taitoa:) Lumihiutaleetkin ovat tosi hienot ruskealla vivahteella.

Satu kirjoitti...

Hurmaava!!!

Pirre kirjoitti...

Oi kuinka ihana!

Ritva kirjoitti...

Suloinen ja upea samalla kertaa, tyylikäs toteutus!

Eleonora kirjoitti...

KAUNIS!! :)

Hilkka kirjoitti...

Todella kaunis toteutus:))Noi värit kyllä kiehtoo minua ihan satkulla:))

maiju kirjoitti...

Aivan mielettömän upea. Kaunis ja herkkä toteutus.

Sande kirjoitti...

OI tästä tykkään todella! Niin kauniit värit ja lumihiutaleet on ihanat.