miehekästä - manly

Artin papparaisella tänään. Värittelin distress inkeillä. Paperi on K&Companyn ja lisäksi hiukan punchinellaa, nappeja ja helmiä. Sitten uimaaaaaan!! *molskis* =)
With an art impressions' "dude" today. Colored with distress inks. Paper by K&Company and then some punchinella, buttons and pearls. Now I'm going swimming!! *splash* =)

10 kommenttia

Maaret kirjoitti...

Ruskeaa, vihreää, Artin leimakuva, kaikki elementit, mistä mä tykkään, ihana kortti!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Tosi hauskoja muotoja, kivat koristeet ja upeasti koristellu leimakuvan reunat.

pipertäjä kirjoitti...

Upea taasen! Ihailen taitoasi tehdä kauniita kokonaisuuksia, ihan kuin nytkin, aivan kuin paperit olisi myyty kera tuon leimakuvan. Kaikki matsaa! Hauskaa uintireissua, ota koirat pelastajiksi mukaan. ;P

Riina kirjoitti...

Hieno kortti! Tässä on sopivasti menoa ja meininkiä. Multakin löytyy tuota punchinellaa, mutta enpä oo keksinyt sielle vielä käyttöä. Tässä se näyttää kyllä hyvältä.

Katukettu kirjoitti...

Tosi pirtee kortti!

annennäpräilyt kirjoitti...

ihanat värit ja tosi hauskasti toi punchinella laitettu, upea väritys ja saiskos tännekkin sellaisen valinnaisvälin, jossa ois valmiiksi vastauksia miten kehua;)

Melle kirjoitti...

Hieno kortti! Kiva kun se on kunnolla koristeltu mutta silti miehekäs!

Mervi kirjoitti...

Tyylikäs koristelu, upea kortti, voi tuo kuva kävisi just maratoonarille onnittelukorttiin, vink;-))m

Kirsi kirjoitti...

Tää on ihan tajuttoman upea kokonaisuus. Tykkään tosta leimasimesta ja kuinka olet sen värittyänyt, muutenkin ihana värimaailma kortissasi. Sitten kiinnitin huomiota kuinka mageesti olet laittanut tuon punchinellan, ite en ole uskaltanut sitä hankkia kun tuntuu etten osais sitä käyttää. Tämä kortti on nappisuoritus =)

meiju151 kirjoitti...

Kivasti toteutettu! Hieno kortti!