TPE #61 & CPS161

Tämä kortti on tehty CPS:n luonnoksen pohjalta ja osallistuu myös pinkin fantin haasteeseen, jossa aiheena luonto. Pohjan pyörittelin craft sheetillä kolmen värin kanssa (dusty concord, milled lavender ja frayed burlap), magnolian oksa leimattu frayed burlapilla ja päälle lopuksi suihkutettu keltaista perfect pearlsia. Helmet kuvan yllä ovat haaraniittejä.
This card is made with CPS' sketch and also participates to the pink elephant challenge where the challenge is nature. I made the base for the magnolia branch on a craft sheet with 3 colors (dusty concord, milled lavender and frayed burlap) and water, then stamped the image on with frayed burlap, finished it with spraying on a yellow perfect pearls and water mix. The pearls on top are brads.

6 kommenttia

Nunt kirjoitti...

Yksinkertaisuudessaan kaunis <3

Milla kirjoitti...

Voi että, tyylikäs ja kaunis kortti!

Annennäpräilyt kirjoitti...

aivan ihana, taas<3

Raisa kirjoitti...

Onpas upea! Todella kaunis. Kiitos kommentistasi, mistä tilasit sen leiman? En millään löytänyt sitä ja koitin vaan piirtää kuten sen muistin

TropicLuv kirjoitti...

Beautiful Sanna. I really like when cards are done in the monochromatic scheme. This is so soft and lovely! Very pretty card! Hugs, J:)

tina... kirjoitti...

So, so pretty, Sanna. Classy & simple! Thanks for creating with us at TPE.