Mä skräppään - I scrap

Olen alkanut innostumaan kovasti skräppäyksestä viime aikoina ja tässä nyt sitten äkillisen inspiraation tulos. Joo ei mikään mestaristaidonnäyte mutta yritetty on ainakin.. =) Ja aihe nyt oli aika helppo, rakkaat karvakuononi. Tässä on vanhemman koiramme ekasta suihkukäynnistä otettu kuva, ei ole mitenkään käsitelty vaan höyrystyneessä pesuhuoneessa otettu vahinkolaukaus, minusta vaan niin mainio kuva kun näyttää piski ihan ulkoavaruuden otukselta =D Kirjaimet ja kiekura grungeboardia, alien-tagi chipboardia, kaikki distress inkeillä värjätty. Kirjaimissa on lisäksi päällä glossyä ja isohileistä kimalletta. Tähdet lävistetty ihan tavis ruutuvihosta ja kimalleliimalla ympäröity. Pohja on megapaksusta pahvilaatikosta mattopuukolla "veistetty" (ihan tarkoituksella miten sattuu), hätä ei lue lakia kun ei ollut yhtään ainutta 12x12 yksiväristä kartonkia varastoissa. Pohjaa olen sitten mattopuukolla silponut ja raapinut kanssa.
Lately I've really gotten interested in scrapping and now here's my first layout. Yeah I know it's not much but at least I got around trying.. =) And the subject is easy, my beloved dogs. Here's our older dog in his first shower ever. The picture is not photoshopped in anyway, just a pic in a steamy bathroom. I just think he looks adorable in this, like an alien =D The letters and swirl are of grungeboard, the tag is chipboard, all dyed with distress inks. There also glossy and some really large glitter on the letters. I punched the stars of normal notebook and went around them with stickles. The base is from a thick cardboard box, it's was the only 12x12 monochromatic base I had. I carved it intentionally very roughly, I also sliced and scratched the base with craft knife.
*EDIT*
Vaihdoin kuvan vähän valoisampaan ja laitoin myös noista kirjaimista lähemmän kuvan.
I changed the picture, took another in daylight of the layout. I also added a pic of the letters.

9 kommenttia

Maisku kirjoitti...

Hihi, hassu koira:D

Eikö olekin mukavaa skäräpätä?!! Hienon leiskan olet tehnyt:)

Merkkari kirjoitti...

Olin ihan varma, että kuvaa on käsitelty kunnes luin teksin. Joskus vahingonlaukaukset on niitä parhaita :)Hieno leiska!!!

Merkku kirjoitti...

Hauska leiska!
Meidän koira on myös aina ihan alienin näköinen suihkun jälkeen, ja ilme on aina hupaisa, just kuten Sinunkin koirallasi.

Annennäpräilyt kirjoitti...

ihana haukku<3 ja kyllä ihan pienilläkin ideoilla saa hauskaa, noi ruutuvihkotähdet on mun mielestä hauska idea:)

Kirsi kirjoitti...

Ihana, itsekkin olen nyt skräppäilly mut en ole blogiini niitä laittanut kun tuntuvat niin henk.kohtasilta kun olen ne tehnyt tosta meidän sirpukasta... =) Mutta kivasti olet tämän sivun ideoinut!

Marge kirjoitti...

Tämä on hei tosi hieno! Skräppäys on jees=)

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Voi miten söpö ulkoavaruuden olio :-)

TropicLuv kirjoitti...

Great job on your first layout! Love the dog, he is so cute. I've never done a scrapbook page, I'd like to try, but I just can't seem to find the time away from my cards! Hugs, J:)

Marsku kirjoitti...

Vautsi! Tämä on kyllä jälleen niin taidolla tehty, ei voi kuin ihastella! Itsellänikin on kovasti aikomus kokeilla skräppäystä, kunhan vain aika sallii! :)